facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Albatross Forpleining As Avd Haugesund.

Albatross Forpleining As Avd Haugesund.

Info

Brakke leir for Aibel Haugesund.
Camp for shipyard Aibel

Historie

Aibel

Adresse: Tollbugata 12, 5527 Haugesund, Norway
Telefonnummer: 85268121
By: Haugesund
Rute: Tollbugata 12
Postnummer: 5527



relaterte søk: albatross forpleining tomrefjord, brakkerigg bergen, albatross kantine, renhold haugesund, albatross as, toma haugesund, albatross tomrefjord, albatross services
Nærliggende lignende selskaper
Scandic Haugesund Scandic Haugesund 579 meter Dette er eit av dei dårlegaste hotella eg har budd på. Rommet var veldig støvete, gen...
Hagland Lille Hagland Lille 10 km Oversatt av Google Superfiske Original Super angelort
Anmeldelser
Værste plassen i hele norge. Det er en grunn til att vi kalte det Guantanamo bay. Kynisk behandling av mennesker og maten er av den værste sort. Ledelsen der nekter for att de har fått klager på dårlig mat. Jeg har lovet meg selv å ikke komme tilbake hit.
Oppholdet hadde noen utfordringer i starten med tett sluk og feil fall i dusjen slik at vannet fall mot dassen og siden sluket var tett i tillegg endte d med 6cm høyde på vannet og det begynte å lekke litt inn i gangen... Tette sluket vart ordnet etter 4 dager men feil fall i dusjen er fortsatt til stedet. Maten er av ok standard, som regel to retter til middag, frokost har greit utvalg så leng ting ikke har blitt spist opp og t dessert er det alltid is og av og t kake.
Fantastisk plass å være, hvis du liker motsatt fall i dusjen, gamle dusjforheng som suger seg inntil kroppen, steinharde fjærmadrasser, snekring på utsiden av nattbrakka når du skal sove og mat som hadde passet fint i et fengsel. Får to stjerner på grunn av god is etter middagen.
Dårlig renhold og ofte tomt for diverse matvarer i kantine samt veldig ofte tørre brødvarer, 2 stjerner istedenfor 1 fordi maten som serveres til middag til tider har vært veldig god
Elendig mat, elendig renhold og slitte rom og en dusj som er forferdelig... Rett og slett en katastrofe at de ikke klarer å bli bedre.. vært slik i mange år og virker ikke som betjeningen er villig til å gjøre noe med dette... Wi-Fi er en vits... De som jobber i resepsjonen er snille og hyggelige men alt det andre trekker veldig ned..
Grei romstandard så lenge man ikke kobler i det skrikende kjøleskapet, tar en vanlig lang dusj eller bryr seg om hvilken vei fallet i dusjen går. Maten; ja, nei. Gi meg en micro jeg kan varme fjordland i.
Ingenting mer å si enn at dette opplegget her er det dårligste jeg noen gang har vært borti... Nesten litt trist.
Mat, vask, velferd.....hmm. Ett dekkende ord for disse er - elendig! Absolutt kritikkverdig måten de velger å fokusere på disse punktene. De bør ta seg en tur til Shell sitt anlegg på Nyhamna Aukra. Der finst mye å lære fra.
dårlig vasket, vannet flyter inne på badet. dårlig mat.
Hvis du vil bli mat forgiftet, så så er dette stede for deg
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Albatross Forpleining As Avd Haugesund. med offentlig transport


Garpaskjær ferjekai 280 meter
350
Steffen Staalesens gate 290 meter
230
Strandgata/Torggata 410 meter
201
202
206
208
209
210
246
260
FB49
N281
N285
SK0612
X210
Bytunet 420 meter
201
202
206
208
209
210
230
231
246
260
631
FB49
N281
N285
SK0612
X210
Aibel 430 meter
210
260
X210

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler