facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Albert Bistro

Albert Bistro

Info

Informal yet classy, Albert Bistro invites you to Oslos Paris at the beautiful Aker Brygge harbour!

Historie

Think french sidewalks, laid back and casual, where regulars and food lovers come and go. We can't wait to see you!



"Moderne fransk bistrobar"
Adresse: Stranden 3, 0250 Oslo, Norway
Telefonnummer: 21023630
By: Oslo
Rute: Stranden 3
Postnummer: 0250


åpningstider

Mandag: 07:30 - 22:00
Tirsdag: 07:30 - 22:00
Onsdag: 07:30 - 22:00
Torsdag: 07:30 - 22:00
Fredag: 07:30 - 23:00
Lørdag: 09:00 - 23:00
Søndag: 09:00 - 22:00


relaterte søk: sorgenfri restaurant, asia aker brygge, restaurant aker brygge, stranden 3, louise restaurant & bar, olivia aker brygge, bistro oslo, latter restaurant
Anmeldelser
Jeg var her på nyttårsaften med en vennegjeng. Vi hadde booket bord til et spesifikt klokkeslett, men da vi kom var ikke bordet klart. Det tok 40 minutter ! før alle i gjengen fikk egen stol. Vi ble sittende på fanget til hverandre, eller stående ved bordet mens vi ventet. Alle hadde forhåndsbestilt set-menyer, men forretten tok ytterligere 30 minutter før den var på bordet. Kombinasjonen av dette var at vi ikke rakk desserten vi hadde bestilt, da vi hadde en reservasjon i andre enden vi måtte rekke. Maten var også under middels, langt unna prisnivået. Brokkolinien var stjernen, da indrefileten var grå og tørr. Drikkebestillingene var kaos, vi bestilte fem øl, fikk en, bestilte fire glass hvitvin, fikk to osv. De ansatte virket stresset, og dette er ikke mot dem personlig, det var for få ansatte på for mange gjester på en svært travel kveld. Men når man ikke får en unnskyldning eller noe avslag i prisen oppleves det hele svært uheldig. Rett og slett en skikkelig kjip avslutning på 2022.
Maten her er helt ok, ikke dårlig heller ikke bra, bare helt ok. Servicen derimot var langt under forventning. Stedet ser koselig ut, men de ansatte var veldig fraværende, tiltross for at det var lite mennesker. Vi fikk feil drikke gjentatte ganger, det var tomt for noe drikke, dette fikk vi ikke beskjed om før etter en god stund, og da kom forskjellige servitører med samme beskjed, noe som igjen forsterket inntrykket om at de ulike servitørene ikke snakket sammen. Alt i alt så var dette ikke verdt verken pengene eller tiden, skikkelig skuffelse!
Jeg hadde en fantastisk middag med svigers og kjæresten. Flott servitør som het Marlin eller noe slikt, hun følgte oss opp sikkelig Bra. Min sviger mor har gluten-allergi så vi trodde dette ville bli en utfordring, men de hadde så mange forskjellig utvalg som kunne dekke for dette Super fornøyd!! Gleder meg til neste gang bare med kjæresten...
Nydelige lokale, god atmosfære og flinke servitører. Smakte på mye diverse godt, men deres sandwish croque monsieur var bare helt himmelsk. Servicen var topp, for selv om en drikkebestilling ble glemt. De skal også ha ros for gode vinvalg!
Var innom på lørdag og spiste en god lunsj. Vi ble fortalt at menyen var ny, så vi bestilte litt forskjellige som vi kunne dele. Alt smakte bra, men høydepunktet var «Croque Monsieur». Løksuppa falt også i smak. I tillegg til god mat og vin, var servitørene veldig hyggelige. Anbefales!
Pastis har alt du vil ha i en bistrobar: koselig atmosfære, hyggelige servitører, og smakfull mat og vin fra det franske kjøkkenet. Deres trøffelfries var helt vilt gode, og croque monsieuren var comfort food av øverste klasse. Også er det jo veldig estetisk tiltalende der inne. Anbefales!
Spiste nydelig torsk med vin og drink som del av måltidet. Maten smakte veldig godt, service var upåklagelig og vin/drink anbefalning traff som bare de. Kjempefornøyd med besøket. Synd at alle står i kø på Olivia ved siden av når denne perlen kan glitre med knallopplevelse :-
Koselig. Veldig trivelig mottagelse i døra. God service og fantastisk "chevre salat".Mat: 4/5
God mat og hyggelige ansatte
Helt middels god mat, men serveringen var meget treig, selv med halvtomme lokaler. Vi var 4 som hadde bestilt bord i forkant, måtte vente ute i 15 minutter uten å se en eneste ansatt som kunne vise oss til bordet. Når vi først gikk inn og spurte fikk vi endelig bordet. Deretter gikk det 20 minutter før vi fikk menyen også 30 minutter før de tok bestillingene våre. Forresten kom relativt raskt etter bestilling men etter forretten var spist opp tok det 30 minutter før de ryddet av og igjen 30 minutter til hovedretten ble servert. Var ønske om dessert men etter å ta prøvd å få kontakt med servitører uten hell en god stund, ende vi opp med å måtte gå å spørre selv om regningen i baren. Fine lokaler, men serveringen strekker ikke til dessverre.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Albert Bistro med offentlig transport


Aker brygge 140 meter
B1
B10
B2
B20
B21
Aker brygge 160 meter
12
Rådhusbrygge 3 220 meter
B9
Dokkveien 280 meter
169
32
32N
33
42N
54
81
Vika atrium 290 meter
130N
140E
140N
150
150E
160
160E
169
200
250
250E
250N
255E
265E
32
32N
33
42N
54
81
VY1
VY52

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler