facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for ALD carmarket Norge

ALD carmarket Norge

Info

ALD carmarket er bilsalgskanalen for et av Norges største biladministrasjons- og operasjonelle billeasingselskaper, ALD Automotive.

Historie

ALD carmarket er bilsalgskanalen for et av Norges største biladministrasjons- og operasjonelle billeasingselskaper, ALD Automotive.

ALD Automotive er en del av Société Générale Gruppen. ALD er lokalisert i 40 land, med en total bilflåte på mer enn 1,2 millioner biler. I Norge finansierer og administrerer vi alene rundt 10.000 biler. ALD carmarket avhender ALD Automotives brukte leasingbiler etter endt periode. Med ett årlig salg på omkring 2.000 enheter, kan vi trygt si, at ALD carmarket er en av Norges aller største bruktbilforretninger. Legger man også til at ALD Automotives flåtemiks er svært variert med fokus på de mest solgte bilmodellene i Norge, så vil også vår 2.400 m2 bilforretning preges av dette.

Adresse: Ramstadsletta 28, 1363 Høvik
Telefonnummer: +47 67 10 87 37
By: Høvik
Rute: Ramstadsletta 28
Postnummer: 1363


åpningstider

Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: ALD auksjon, ALD Automotive Sandvika, ALD norge, ALD leasing, Adl bil Sandvika, ALD LeasePlan, ALD Swap, ALD Carmarket Proff
Nærliggende lignende selskaper
Naka Autosport Naka Autosport 21 meter Problemfri handel og meget god service hele veien! Espen og Naka Autosport er et tryg...
Naka Racing Naka Racing 58 meter Chiptunin. Bil, bobil, lastebil, MC, jetski, Lavere forbruk. Mere effekt. Tilpasset...
Norsk Bilfoliesenter Norsk Bilfoliesenter 76 meter Alt innen foliering av hva som helst.
Auto Bærum AS Auto Bærum AS 96 meter Kontakter selger ang en evt kjøp av en bil. Får et pristilbud, men etter det fikk jeg...
Nosmoke Electric Norway Nosmoke Electric Norway 96 meter NOSMOKE Electric Kultbilen Moke (Morris Mini Moke 1964-1993) har gjenoppstått i Frank...
Engine Room Engine Room 96 meter Norges beste bilbutikk! Skaffer alt, ordner alt :-
Autoxo Autoxo 215 meter Mange fine biler og mye fint å se på. Dessverre så har jeg opplevd dårlig service i t...
Autoxo Autoxo 564 meter Etter å ha besøkt denne butikken flere ganger må jeg si meg temmelig skuffet over man...
Auto Teknikk 1 Auto Teknikk 1 304 km Kjempehyggelig og hjelpsom
Anmeldelser
Bare positivt å si om ALD, Sandvika. Kjøpte bil for 10 mnd siden og nå nylig oppsto det en feil. Jeg ringte og de påtok seg ansvaret for dette. Pengene for mitt utlegg var på konto dagen etter.
Flott forhandler hvor jeg kjøpte tilbake bilen jeg hadde leaset året før. Fikk tilbud om gratis lakkering og batteriskifte, og dette ble gjort på dagen mens jeg ventet. Blir å bruke igjen hvis de har noen fine Alfa Romeo til en god penge.
Flott forhandler med hyggelige folk. Ordner fort opp i problemer. Anbefales.
Kjøpte bil av de sommeren 2019 da bankID var nede over hele landet. Det ble mange timer venting i mellomtiden, og fikk låne en bil av de for å få tiden til å gå, kjempesnilt gjort! Etter hvert som bilen kom seg hjem, skulle jeg sitte vinterhjulene, som forøvrig var ny, på lagring. Oppdaget at ene dekket hadde lekket luft og måtte repareres med ny ventil og sensor, som ALD betalte for. Bare godt å si om de!
Kjøpte en 2 år gammel bil hvor bakskjermen var omlakkert uten at de informerte om det hverken muntlig eller i kontrakt. Så ikke før jeg var kommet hjem at det var fargeforskjell og måtte tilbake for å få rettet dette, noe som ble forsøkt men denne gangen var det sig i klarlakk.... Sendt mail til selger med min opplevelse av handelen uten å få noe tilbakemelding på det. Sikkert greit firma å handle av, men sjekk bilen nøye. Oppdatering: Fikk trøbbel med hengerfeste hvor merkeverkstedet ikke tok det på garanti pga det var ettermontert, ALD ordnet opp i det, tommel opp.
Kjøpte en bil hos ALD sommeren 2018 - opplevde en liten feil på bilen, men det løste de smertefritt og effektivt. Opplever de som veldig imøtekommende og løsningsorienterte. Storfornøyd med kundeservicen og bilen, føler meg veldig tatt vare på!
Var innom og prøvekjørte en bil. Virket som en ålreit og betryggende bedrift. Litt upraktisk uten muligheter for å kunne prøvekjøre il over lenger tid men.
Best på leasing
Ryddige folk og ryddig firma dette
Fine biler, flinke selgere :
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til ALD carmarket Norge med offentlig transport


Solvikveien 290 meter
160
213
250N
Ramstadsletta 300 meter
VY1
Stasjonsveien 310 meter
230
Blommenholm stasjon 440 meter
L1
Milesten 500 meter
230

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler