facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Aleap

Aleap

Info

Aleap, a non-profit incubator, offers a community for health startups. Our mission is to facilitate innovation and value creation by developing an ecosystem for ambitious health entrepreneurs and companies to create new products better and faster.

Historie

Hos oss skreddersyr vi et opplegg spesielt for din bedrift og gir deg den spisskompetansen du trenger til hver fase av din utvikling. Vår kompetanse er hentet fra Norge og utlandet, og teamet vårt er satt sammen for å hjelper deg å vinne i ditt marked.

Vi gir deg muligheten til å nå dine mål. Vi har egne programmer for å veilede deg gjennom dine mest kritiske vekstutfordringer, enten det dreier seg om verifisering, finansiering eller markedsintroduksjon.

Hos oss vil du være med å bygge en kultur som stimulerer, inspirerer og motiverer våre medlemmer, og du samarbeider med andre bedrifter i samme situasjon. Vi legger til rette for både faglige og sosiale møteplasser, og legger stor vekt på trivsel som gir deg ekstra energi når det trengs.

Vi ser etter nyetablerte selskaper som ønsker å utvikle morgendagens produkter og tjenester innenfor medisin og helseteknologi. Vi legger vekt på at selskapene har:

• en unik idé med stort vekstpotensial
• en grunder med stor tro på egen ide og sterk vilje til å gjennomføre
• ambisjoner om vekst og i internasjonalisering
• et sterkt team rundt seg

Det er viktig for oss at selskapene i inkubatoren har gode samarbeidsevner og ser behov for og nytte av å være i et miljø hvor mann er villige til å dele av sin kunnskap med andre inkubatorbedrifter.


Kontakt oss:

Erling Nordbø
Managing Partner

[email protected]
+47 970 56 351

Oslo Science Park
Gaustadalleen 21,
N-0349 Oslo



"Offices currently only open to members due to the current situation surrounding Covid-19. Please contact [email protected] with any questions."
Adresse: Gaustadalleen 21, 0349 Oslo, Norway
Telefonnummer: 97056351
By: Oslo
Rute: Gaustadalleen 21
Postnummer: 0349



relaterte søk: aleap norge, skedda aleap, ove aleap, norway health tech, aleap for health startups
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Aleap. Gaustadalleen 21 kart bykart, satellitt visning. Aleap adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Aleap. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Aleap med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler