facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Alf Graarud Motor AS

Alf Graarud Motor AS

Info

Historie

Alf Graarud Motor har siden 1982 betjent både mx- og mc-markedet. I tillegg til salg/service av moped, scooter, motocross og landeveissykler, tilbys alt av motorsykkelklær og mc deler samt vinterlagring av motorsykler.

Vi er leverandør av Yamaha, Kawasaki, Honda, Aprilia, Triumph, Piaggio og leverer deler til de fleste merker.

Alf Graarud Motor har nettbutikk med levering til hele landet, samt butikk og eget verksted i Sarpsborg.



"Med 40års erfaring i bransjen har vi befestet oss som en av landets ledende MC og motocross-forhandlere. Med eget verksted og store lokaler på Borgenhaugen i Sarpsborg, har vi stort fokus på å effektivt hjelpe kundene våre, og å kunne tilby et stort lager med gode priser.Hos Alf Graarud Motor kan vi hjelpe deg med salg og service på både moped, motocross og motorsykler. Vi tilbyr alt av motorsykkelklær og reservedeler, samt vinterlagring i egne tørre, frostfrie lokaler.Nettbutikken agm.no drives direkte fra vår butikk, og du får den samme kvalitet og service enten du velger å handle i butikk, eller på nett!"
Adresse: Haugeveien 8, 1738 Sarpsborg, Norway
Telefonnummer: +47 69137171
on.rotom-duraarg-fla@ofni
By: Sarpsborg
Rute: Haugeveien 8
Postnummer: 1738


åpningstider

Mandag: 10:00 - 16:30
Tirsdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 16:30
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 16:30
Lørdag: 10:00 - 13:00


relaterte søk: alf graarud motor as (agm), haugeveien 8, 1738 borgenhaugen, amg shop, alf graarud erfaring, 24mx, graarud motorsykkel, xlmoto, graarud transport, leeres mc
Anmeldelser
Kjøpte min første sykkel der. Snakket med flere av selgerne som jeg oppfattet som hyggelige, kunnskapsrike og imøtekommende. Det var senior selv Alf som avslutningsvis hjalp meg med valgets kval og alt utstyr som ble følge med. Jeg valgte derfor og gjennomføre min første service på stedet også, selv om jeg kjører forbi flere MC-verksted på veien. Må bare beklage til Verksted"sjefen", det virket som jeg forstyrrer deg litt i arbeidet. Kjekt at de hadde sin egen kortterminal slik at man kan hente sykkelen og gjøre opp for seg på samme sted. Savnet kanskje en kjapp gjennomgang av hva som er gjort, men det er kanskje ikke vanlig. Du vet, det er jo min første sykkel og da er man jo litt usikker i starten.
Hyggelige og imøtekommende. Alltid nok folk tilgjengelig til at man får hjelp raskt. Litt å gå på på service i skjæringspunktet mellom fysisk butikk og nettbutikk henting, betaling og tilbud, men hver for seg er de to butikkene veldig bra!
Kjøpte sykkel fra de i mai 2022. Prosessen og oppfølgingen i etterkant har vært helt topp. Beste forhandler jeg har vært borti. Kan anbefales!
Alle motorsyklisters godis butikk. Her finner du nye og brukte motorsykler, utstyr og stæsj. De utfører service og vedlikehold på sykkelen din om du ønsker det. De har nettbutikk og ikke minst, veldig serviceinnstilte og dyktige medarbeidere som gir deg god hjelp.
Landskjent MC butikk som selger både brukte og nye mc. For øvrig en av norges største nettbutikker for salg av mc-utstyr. Stor ekspedisjon med flotte servicevennlige kundebehandlere som ønsker deg velkommen og hjelper deg. Jeg manglet en del til QuadLock systemet mitt, og denne ble hentet på lageret mens jeg ventet, selvom jeg ikke hadde bestilt henting på forhånd. Meget fornøyd.
Ekstremt service innstilt gjeng. Skal lete lenge etter så god kundeservice i dagens samfunn. Så anbefales på det sterkeste.
Meget stor mc butikk og ett fantastisk utvalg. Flere kles kolleksjoner bla annet. Noe jeg likte godt
Topp service. Fikk kjøpt den hittil mest behagelige mc-bukse. Den kunne jeg bodd i hver dag.
Rotete butikk, selgere som ikke har peiling på det de selger, kunne ikke finne pakkboksene jeg ville ha og senere hentet i butikken, de måtte jeg finne selv på nettbutikken. Ringte å spurte om vinterlagring, å får da bare beskjed om at "det har vi ikke oversikt over". LITE imponert for å si det mildt Edit: Ga dere en ny sjanse uten at det dro opp inntrykket noe nevneverdig, Vinterlagring og Service til ca 17.000. Fikk igjen en sykkel som var mer skitten enn da den ble levert inn, hadde åpenbart stått ute minst siden fra dagen før jeg hentet den. Ingen har heller egentlig tid til å prate med deg hvis man har spørsmål om noe. Taksering med tanke på innbytte, som forespurt var heller ikke utført.
Alltid behjelpelige, rask å sende og har varene som andre har ikke. Bare glede å handle!!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Alf Graarud Motor AS med offentlig transport


Nordbergveien 2 180 meter
133
143
155
Haugeveien 210 meter
133
143
155
Nordbergveien 14 290 meter
133
143
155
Borgen sykehjem 420 meter
133
Edonbakken 40 430 meter
133
156

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Alf Graarud Motor AS.

Sarpsborg motorsykkelforhandler

åpningstider, plassering. Haugeveien 8 sarpsborg motorsykkelverksted kart bykart, satellitt visning. Alf Graarud Motor AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Alf Graarud Motor AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Alf Graarud Motor AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
agmshop.se agmshop.se 0 meter Oversatt av Google Den desidert beste nettbutikken for alt innen MX. Gode ​​priser og...
Dropshipping Norge Dropshipping Norge 1 km Din Norske dropshipping partner
RIV Bomringen RIV Bomringen 4 km Vis din mening med en t-skjorte eller genser!
Harley-Davidson Østfold Harley-Davidson Østfold 4 km Fantastisk service. Innom for å kjøpe noe deler til svigerfar sin harley som har ståt...
thansen.no thansen.no 4 km Dårlig kundeservice, 3 gang på kort tid, finner ikke enkleste delen til bmw 1 serie, ...
Dental Outlet Dental Outlet 5 km Dental Outlet har som målsetning å tilby tannleger produkter av høyeste kvalitet, som...
Esportutstyr.no Esportutstyr.no 6 km Nettbutikken Esportutstyr er av tidligere profesjonelle esport utøvere for profesjone...
Mc Hjørnet Mc Hjørnet 6 km God service, hyggelig og grei eier.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler