facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Alfa Travel As

Alfa Travel As

Info

Turoperatør som arrangerer ferie under konseptet "Trygge Reiser for godt voksne". Turene er basert på verdiene: Trygghet, Felleskap og Opplevelse!

Historie

Hva er "Trygge reiser for godt voksne?"

TRYGGHET: Vi velger fly med direkteruter og avganger på dagtid, så langt det lar seg gjøre. Vi velger gode og hyggelige hotell, med sentral beliggenhet og god mat. Vi hjelper til med bagasjen for de som ønsker det. Stort sett består gruppene av 35 deltakere og to reiseledere. Som regel er den ene sykepleier. Alle reiselederne er kurset i førstehjelp.

FELLESSKAP: Dette er som å reise på ferie sammen. Reiselederne er lett tilgjengelige, da de bor på samme hotell som gruppen. Det er tilbud om felles aktiviteter, foruten program hvor alle i gruppen inviteres til å bidra. Derfor er det ofte mye latter og glede på våre turer. Du behøver ikke å spise alene, med mindre du ønsker det. Det er selvfølgelig full frihet til å velge vekk program og gjøre ting på egen hånd.

OPPLEVELSER: Vi inkluderer utflukter til spennende steder i området med kunnskapsrike lokale guider. Før reisen får dere tilsendt et hefte med litt informasjon om landet og stedene vi reiser til.

Adresse: Stasjonsgata 34, 3300 Hokksund, Norway
Telefonnummer: +47 32250870
on.levartafla@tsop
By: Hokksund
Rute: Stasjonsgata 34
Postnummer: 3300



relaterte søk: alfa travel 2018, senior travel, alfa travel 2018 brochure, trygge reiser torremolinos, alfa travel trygge reiser, aller travel, senior reiser, reiser for eldre
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Alfa Travel As.

Hokksund reisebyrå

åpningstider, plassering. Stasjonsgata 34 kart bykart, satellitt visning. Alfa Travel As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Alfa Travel As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Alfa Travel As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Th. Liens Turistbusser as Th. Liens Turistbusser as 2 km Vi har hatt en fantastisk dag med Lauritz i dag, hadde det vært terningkast i dag, på...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler