facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Aller Travel Norge

Aller Travel Norge

Info

Aller Travel har spesialisert seg på aktive og temabaserte opplevelsesreiser i hele verden. Vi er en del av mediekonsernet Aller Media. www.allertravel.no

Historie

Aller travel er et reisebyrå. Vi har spesialisert oss på aktive- og temabaserte opplevelsesreiser Vi samarbeider med ulike partnere; VIOVER60, Pensjonistforbundet, Allers, KK og Dagbladet.
Vårt mål er at våre reisende skal komme hjem med gode historier og opplevelser.



"Aller travel arrangerer gruppereiser for aktive voksne. Vi har spesialisert oss på aktive- og temabaserte opplevelsesreiser. Våre reisekonsulenter, reiseledere og guider er eksperter innen sine fagområder. Vi har Norges største utvalg av langtidsferier, og et bredt utvalg av vandreturer, singelreiser, elvecruise og kultur/historiske reiser – reiser til nært og fjernt. Velkommen!"
Adresse:
Telefonnummer: (+47) 23 89 64 70
By: Oslo


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:00
Tirsdag: 09:00 - 16:00
Onsdag: 09:00 - 16:00
Torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: aller travel italia, aller travel nerja, aller travel spania, aller travel kroatia, aller travel elvecruise, aller travel pensjonisten, aller travel kypros, aller travel toscana
Anmeldelser
Har hatt flere fantastiske turer med Aller Travel. Kunnskapsrike og hyggelige reiseledere, flott opplegg på turen og fantastiske reiemål. Anbefales!
Var på en reise til Toscana med Aller travel i april. Flott og dyktig reiseleder og guide gjorde turen til en uforglemmelig reise.
Stort utvalg av reiser, også langtidsferier. Gode norske og svenske guider. Hyggelige og proffe folk på telefonen.
Kjempeflott reise selskap med flotte turer, gode hoteller, flotte dyktige reise ledere
Bra å sitte ute og flott hjemme bakst.
Bestilte tur.
Har reist med de flere ganger og er fornøyd.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Aller Travel Norge med offentlig transport


Jernbanetorget 10 meter
17
18
Jernbanetorget 10 meter
11N
Jernbanetorget 60 meter
1
1E
2
3
4
5
Jernbanetorget 80 meter
1N
2N
34
37
3N
4N
70N
FB5A
FB5B
Jernbanetorget 80 meter
12N
19N
31
31E
3N
42N
4N
54
5N
60
70
70N

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Aller Travel Norge. Aller Travel Norge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Aller Travel Norge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Aller Travel Norge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler