facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Alma Norge AS

Alma Norge AS

Info

Alma Norge AS er en betydelig leverandør av økologisk mat og produkter i varekategoriene melkefritt/plantebasert, glutenfritt, vegetar og livsstil.

Historie

Alma Norge AS er en betydelig leverandør av økologisk mat og produkter i varekategoriene melkefritt/plantebasert, glutenfritt, vegetar og livsstil. Vi leverer til dagligvare-, helsekost- og storhusholdningsmarkedet.

Almas visjon: «Gjør Norge sunnere» gjenspeiles i Helios, som er selskapets økologiske merkevare - og gjennom et bredt varesortiment fra en rekke europeiske kvalitetsleverandører.

Vår målsetningen er at Alma skal være en preferert leverandør av økologiske matvarer og allergivennlige matvarer til både dagligvare, helsekost og storhusholdningsaktører.

Alma Norge AS er lokalisert i Årnes (Nes kommune i Akershus) og har for tiden 30 medarbeidere.

Adresse: Folmovegen 1, 2150 Årnes
Telefonnummer: +47 63 91 00 00
on.amla@tsop
By: Årnes
Rute: Folmovegen 1
Postnummer: 2150


Nærliggende lignende selskaper
Felloni Spekehus Felloni Spekehus 2 km Spekehuset lager spekemat etter italienske tradisjoner med de gode norske lokale råva...
Årnes Frukt & Grønt Årnes Frukt & Grønt 2 km Kjempe bra servis og bra menesker
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler