facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Almenningsdrift Romerike SA

Info

Allmennigsdrift Romerike SA forvalter fem almenninger på Romerike.
Totalt dreier det seg om ca. 135 000dekar skog og utmark.

Historie

Almenningsdrift Romerike SA forvalter fem almenninger på Romeriket. Det er Bjerke, Nannestad, Holter, Gjerdrum og Ullensaker Almenning. Samlet er dette ca 135 000 dekar skog. Her der det gode mulighet for aktiviteter innen friluftsliv. Almenningene har har flere hytter som de leier ut på åremål. Disse ligger gjerne i nærheten av skiløypene som strekker seg mange mil gjennom marka. De forskjellige almenningene kan tilby både lysløyper, vanlige turløyper med og uten skøytetrasse. For de som er skikkelig ivrige har vi skistadioner med alle fasiliteter, til og med skytebane for skiskyttere.
I barmarkssesongen er det mange muligheter for de turglade og litt mindre turvante. Vi kan tilby; fiske, jakt, badevann, bær og sopp, merkede stier, åpne gapahuker/koier og mye mer.

Adresse: Nordåsveien 5, 2032 Maura, Norway
Telefonnummer: 94847470
on.mla-mor@sennahoj
By: Maura
Rute: Nordåsveien 5
Postnummer: 2032



relaterte søk: gjerdrum almenning veiavgift, gjerdrum almenning bom, holter almenning, gjerdrum almenning kart, bjerke almenning bompenger, gjerdrum almenning parkering, nannestad almenning veiavgift, årskort bjerke almenning
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Almenningsdrift Romerike SA.

Maura eiendomsforvaltning

åpningstider, plassering. Nordåsveien 5 kart bykart, satellitt visning. Almenningsdrift Romerike SA adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Almenningsdrift Romerike SA. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Almenningsdrift Romerike SA med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler