facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Almgrenda Steinerbarnehage

Almgrenda Steinerbarnehage

Info

Vi ligger idyllisk til i Åsbygda, med gårdsbruk og skog som nærmeste naboer. Vi har stor hage med frukttrær og blomster. Velkommen!

Historie

lek – fantasi – tid – sanseopplevelser

Vi er en hyggelig liten Steinerbarnehage på ca 30 barn og 10 ansatte. På småbarnsavdelingen Nøtteliten er det plass til 9 små, og på Konglekroken og Stabburet er det plass til henholdsvis 12 og 10 barn over 3 år.

Barnehagen ligger i Åsbygda, ved grensen til Nordmarka. Vi har masse frisk luft, og en flott utsikt! Vi har kontakt med nabogårdens dyr og fine muligheter for tur og lek i skogen. I en gammel hage med epletrær, roser, bærbusker og bekk har vi en flott utelekeplass. Om vinteren har vi akebakker og fint skiterreng. Vi legger vekt på mye utetid og det å oppleve naturen i all slags vær.

Almgrenda Steinerbarnehage er nærmeste nabo til Steinerskolen på Ringerike.

Adresse: Almveien 15, 3520 Jevnaker
Telefonnummer: 32121493
on.egahenrabreniets@adnergmla
By: Jevnaker
Rute: Almveien 15
Postnummer: 3520


åpningstider

Mandag: 07:30 - 16:30
Tirsdag: 07:30 - 16:30
Onsdag: 07:30 - 16:30
Torsdag: 07:30 - 16:30
Fredag: 07:30 - 16:30

Anmeldelser
Et fantastisk sted for store og små. Nydelige omgivelser, så vel inne som ute. Skal du velge bare én barnehage i området må du velge denne! En barnehage som er så mye mer enn en oppbevaringsplass...
Verdens beste barnehage!
Ser barna og lar de leke
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler