facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Aloe Vera for helse og velvære

Aloe Vera for helse og velvære

Info

Dette er en nettside om Aloe Vera, Produktene og erfaringene.

Historie

Bruken av Aloe Vera går som en rød tråd gjennom historien, og mennesker i vidt forskjellige kulturer har brukt Aloe Vera til forskjellige behov. I moderne tid har mye av kunnskapen om nytteplanter gått tapt, men nå øker interessen for helse og livsstil over hele verden. En stadig mer stresset tilværelse gjør at vi ganske enkelt må ta bedre vare på oss selv.


Hva er Aloe Vera?
Aloe Vera er en kjøttfull plante som tilhører liljefamilien. Denne familien omfatter blomster, men også asparges, løk og hvitløk. Aloe er en egen undergruppe som består av flere hundre forskjellige planter. Av disse er Aloe Vera Barbadensis Miller, eller Aloe Vera, den mest virkningsfulle og den som brukes kommersielt.
Bladene til Aloe Vera inneholder den tyktflytende geleen. I likhet med andre grønnsaker inneholder den hovedsakelig vann, men også en rekke vitaminer og mineraler, om enn i små mengder. I Aloe Vera finnes det også flere plantekjemikalier. Disse plantekjemikaliene jobber i synergi sammen med næringsstoffer i magen/tarmsystemet for å bevare helsen din. Det gjør Aloe Vera til en nyttig grønnsak for deg som vil holde magen i form. Hele 70 % av ditt immunforsvar sitter i magen. Derfor er det så viktig å holde den i form. En daglig dose Aloe Vera holder slimhinnen i magen frisk, bevarer balansen mellom gode og dårlige bakterier, øker næringsopptaket fra det du spiser og motvirker at miljøet i magen blir for surt. At Aloe Vera også er bra for huden, har lenge vært kjent.


Aloe Vera fra Forever
Man kan ikke lage et bra produkt av dårlige råvarer. Ettersom Aloe Vera er en sukkulent, trekker den til seg næring fra den jorden den vokser i. Derfor begynner vi fra bunnen av, med å dyrke på fruktbar jord som gir god voksekraft. Det er Forever som eier plantasjene, og all dyrking er økologisk og skjer gjennom vekselbruk for ikke å utarme jorden.

Hver plante begynner som et skudd, som skjæres av roten fra den modne planten. Etter ca. tre år fjernes alle de modne bladene fra planten for hånd, med et lite snitt langs stilken. Når bladene så er skåret av, transporteres de raskt til anlegget for foredling.


Et rent produkt
Bladene gjennomgår en grundig renseprosess, der de bades flere ganger i kjølig vann og høytrykksvaskes. Eventuelt avfall fjernes, og bladene inspiseres for skader. Vi tar geleen fra plantens indre, der den er best beskyttet fra ytre påvirkning. På den måten får vi geleen i sin reneste form.


Patentert prosess
Den rene, ferskpressede geleen samles deretter opp i rustfrie beholdere, og skallrester fjernes. Deretter går den så fort som mulig gjennom en patentert stabiliseringsprosess som beskytter mot oksidering og bevarer geleens velgjørende egenskaper. Bladene komposteres og blir en del av det naturlige kretsløpet.


Grundig testet
Nå har vi et godt grunnprodukt, men vi vil ha det svart på hvitt at den alltid holder høyest mulig kvalitet. Derfor gjennomgår geleen både laboratorietester og analyser før den kan inngå som ingrediens i våre produkter.


Fra oss til verden
Når geleen så er godkjent, transporteres den til automatisk påfylling, der 300 dunker fylles i minuttet. Disse dunkene leveres deretter over hele verden, akkurat som vi nå har gjort i 30 år. I Skandinavia har vi i dag 80 000 faste kunder som kjøper drikken vår. Flere millioner mennesker i over 100 land har brukt produktene våre, og vil fortsette å gjøre det hver eneste dag som en del av en sunn og god livsstil. For i dag vet vi at en sunn livsstil ikke bare påvirker hvordan vi har det i dag, men også hvordan vi vil ha det i morgen. Med vår Aloe Vera Gel holder du magen i form. Og med vår tilfredshetsgaranti risikerer du som vil prøve geleen vår, ikke annet enn å føle deg vel hver dag.

Adresse: Kirkegata 28, 4200 Sauda, Norway
By: Sauda
Rute: Kirkegata 28
Postnummer: 4200


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler