Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Alpenrose Massasje & Fotpleie

Alpenrose Massasje & Fotpleie
Info
Terapeutisk massasje og fotpleie
www.alpenrose.no

Geschichte
Alpenrose holder til i lyse og rolige lokaler på Slependen i Bærum rett bak Malerstua.

Mange går rundt med ”vondter” de ikke tar seg tid til å gjøre noe med. Noen av disse ”vondtene” kommer fra musklene og kan forårsake hodepine, bevegelseshemming, svimmelhet, trøtthet pluss mye mer.

De fleste av oss har i perioder en litt masete og stressende hverdag. Skuldrene heises opp og vi glemmer å ta vare på oss selv. Kanskje dette er tidspunktet å gjøre noe med det? Stress og bekymringer setter seg ofte i muskulaturen.
Velkommen www.alpenrose.no
Adresse: Rådmann Halmrasts vei 4, 1337, Sandvika
Telefonnummer: 41234224
By: Sandvika
Rute: Rådmann Halmrasts vei 4
Postnummer: 1337relaterte søk: Billingstad Hud og Helseklinikk
Google vurderinger
Veldig behagelig. Bra. .
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Alpenrose Massasje & Fotpleie

. Sandvika sandvika massasjetjenester åpningstider, plassering. Rådmann Halmrasts vei 4 sandvika helsespa kart bykart, satellitt visning. Alpenrose Massasje & Fotpleie adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Alpenrose Massasje & Fotpleie. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Alpenrose Massasje & Fotpleie med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler