facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Alrashid kake

Adresse: kolstadjordet 5B, 2335 Hamar, Norway
Telefonnummer: 92509353
By: Hamar
Rute: kolstadjordet 5B
Postnummer: 2335


Anmeldelser
Supert stopp fra togstasjonen, om det er en kaffe pause eller et enkelt lite måltid så går det an. Primert nybakst av brød,baguetter og "kaffemat". Et korslig lokalet men kansje litt lite plasser så blir nokk fort fult. Salaten vi hadde til mat var veldig god og tok anledningen til å kjøpe fersk brød. Muligheten til too good to go er fint for å få tak i billig bakevare. Fin service i kassen :
Fantastisk matutvalg av Norges beste kaker. Utrolig hyggelig bemanning og et kjempe behagelig miljø som man kan føle i lokalet. Her er det mer enn mat og drikke som gjør stedet godt å være.
Kringla er drevet av MjøsAnker. Her er det gode kaker og den og kaffe. Betjeningen er hyggelige og skaper en god atmosfære. MjøsAnker legger til rette for mennesker som trenger litt ekstra i arbeidslivet. Det er koselig å møte på disse menneskene som er så stolte av det arbeidet de gjør. Dette stedet er absolutt å anbefale!
Ganske koselig bakeri med rask levering. Quesedillaen var interessant. Det var litt rart å ha majones ved siden av istedenfor salsa.
Toast med 3 forskjellige oster, får full pott av oss. Dette var den godeste toas vi smakt på. Prøv deres Scones også, de er nydelige
veldig koselig, deilig kanelsnurrer og god kaffe… kjempefint atmosfære
God service, hyggelig betjening og fantastiske kaker! Vel verdt et besøk!
Deilige kaker og god kaffe. Trivelig sted.
Maten var god nok, men var skuffet som en som prøver å kutte ned på søppel. Spurte før jeg bestilte om det var flere salater i skål ettersom den siste som sto ute ble tatt, og det kun var på take-out-boks igjen. Jeg fikk beskjed om at det ikke var noe problem, men jeg så deretter at de tok en av boksene i skjul og helte over i en skål. Ikke så den særlig delikat ut etterpå heller.
Friskt interiør, god kaffe og hyggelig service!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler