facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Alver Hotel

Alver Hotel

Info

5911 Alversund, NO
56 34 38 00
Alltid åpent

Historie

Familiebedriften Alver Hotel ble etablert i 1959 med beliggenhet i landlige omgivelser i Alversund.

Adresse: Alvervegen 100, 5911 Alversund Isdalstø, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 56 34 38 00
on.letohrevla@tsop
By: Isdalstø
Rute: Alvervegen 100
Postnummer: 5911 Alversund



relaterte søk: alver hotel buffet, hotell nordhordland, alver hotel restaurant, hotell nær knarvik, alver hotel catering, westland hotel, alver hotel julebord, hotell bergen
Nærliggende lignende selskaper
Konferansehjelpen As Konferansehjelpen As 4 km Konferansehjelpen bistår deg gjerne i planlegging av din neste konferanse, arrangemen...
Anmeldelser
Fikk servert kald mat, og spurt om jeg fikk ny men da spurt servitøren om ho skulle varme den opp i mikrobølgeovn for meg, helt hårreisende oppførsel av betjening. Rommene lukter kloak fra bad og møblene en flekkete å mye støv på tv og hyller. Anbefales ikke!Rom: 1/5
En kjekk plass dette. Her må du ta deg en tur.
Veldig koselig julebord for familier. Gode leke muligheter for barna. Meget god mat, for ikke å snakke om dessert utvalget. Veldig godt og stort utvalg. Desverre trekkes totalbildet ned av at det var endel is og ganske glatt utenfor inngangspartiet og eller utenfor men satser på at det blir bedre til neste sesong . Hyggelig og serviceinnstilt betjening og koselig atmosfære i fine landlige omgivelser . Anbefales høyt .
Koselig, litt fornemt og bortgjemt hotell. Ankomst langs litt smale veier, men grei parkeringsplass. Hyggelig betjening. Får litt trekk for "sluk-lukt" fra baderoms-sluker på rommet ved ankomst...måtte luftes. Tror også rørlegger har "sovet" litt ved montering av dusj-dører, her bør en være av "size-ekstra-smal" for å kunne bruke dusjen på normal måte . Andre dører burde vært montert her. Sengene var myke. Frokosten kunne hatt litt større utvalg av fiskemat, f.eks røkt fisk av noe slag. Kommer gjerne tilbake ved en annen anledning. Middagsutvalget om kvelden kunne også vært mere "lokal" til fornuftige priser, da burger ikke frister voldsomt for personer som reiser mye.
Om en var her for 10 år siden eller 15 år siden ser det akkurat likt ut innvendig og utvendig. Synes de burde tatt kostnaden med å tette dype hull i veien bort til hotellet. Men god mat og hyggelig betjening. Har aldri overnattet her så det kan jeg ikke uttale meg om.
Spiste fiskesuppe som var helt nydelig. Suppen hadde biter av laks som var helt perfekt, men det var også noen biter av hvit fisk som var tørr. Ble servert med ferskt godt brød til og godt smør. Suppen får likevel god karakter av meg fordi det totale smaksbildet og laksebitene var perfekt. Spiser gjerne fiskesuppe der igjen.
Jeg hadde selv bare lunch i forbindelse med en 80-års feiring, og er veldig fornøyd. Noe eldre hotell, ikke helt moderne, men veldig stilfullt og klassisk. Koselig atmosfære. Det kom til og med en nisse som delte ut smågodt til barna. Jeg hadde også med meg katt i bur, og jeg ble møtt med en veldig hyggelig og åpen tone da jeg trengte å plassere henne inne på hotellet i løpet av den tiden jeg var der! Veldig hyggelig personal!
Fint rolig hotell. Greie rom, men litt varme da de ikke har aircondition.
Vi hadde noen kjempefine dager på hotellet. Fine rom, gode senger og god service, og ikke minst deilig middag Rom: 5/5
Ikke forberedt til frokost. Manglet brød,egg,bacon bestikk. Støvete og flekker på bord og stoler. Så lite forberedt ut,hele hotellet.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler