facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Amøbe

Info

Amøbe er et nytt og friskt animasjonsselskap basert i Trondheim. Vi leverer design, animasjoner og visualiseringer som passer dine behov!
I Amøbe brenner vi for grafisk design og animasjon – vi elsker jobben vår! Vi jobber knallhardt for å skape de

Etikett

Amøbe er et nytt og friskt animasjonsselskap basert i Trondheim. Vi leverer design, animasjoner og visualiseringer som passer dine behov!
I Amøbe brenner vi for grafisk design og animasjon – vi elsker jobben vår! Vi jobber knallhardt for å skape de beste løsningene for våre kunder, og gjennom lidenskap for faget og kjærlighet til håndverket leverer vi det ypperste innen visuell kommunikasjon.

Amøbes kreative team er lite og fleksibelt og har svært høy kompetanse. Til sammen har vi nesten 20 års erfaring med å skreddersy animasjonsfilm og design for store og små aktører, blant annet oljeselskaper, banker, utdanningsinstitusjoner, gründerbedrifter og popartister. Flere av prosjektene har vunnet internasjonale priser for beste håndverk.

Vi samarbeider tett med våre kunder slik at vi kan forstå og løse deres utfordringer, og bygger unike visuelle univers tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov. Hos oss kommuniserer kunden alltid direkte med de kreative, hvilket forenkler prosessen og eliminerer fordyrende mellomledd. Vi skalerer opp teamet etter behov, og samarbeider med flinke spesialister på lyd, film og animasjon. Slik kan vi levere raskt, effektivt og alltid i suveren kvalitet.

Adresse: Skippergata 14, 7042 Trondheim, Norway
Telefonnummer: 004792809910
on.eboma@tfirdeb
By: Trondheim
Rute: Skippergata 14
Postnummer: 7042


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 17:00


relaterte søk: amøbe definisjon, din amøbe, amøbe skjellsord, amøber i vann, amøbe i magen, hjernespisende amøbe, amøbe betydning, amøbe parasitt
Nærliggende lignende selskaper
ProPhoto ProPhoto 847 meter
Digi Publishing Digi Publishing 9 km Digi Publishing AS er et selskap som jobber med publiseringsløsninger gjennom digital...
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Amøbe med offentlig transport


Losgata 230 meter
20
71
Dora 230 meter
20
71
Lademoen stasjon 300 meter
R60
R70
Dyre Halses gate 370 meter
10
2
R70
Dyre Halses gate 370 meter
10
2

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler