facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for AMADA Norway As

Info

Markedslederen innen platebearbeiding. CNC styrte maskiner innen stansemaskiner, lasermaskiner, kombimaskiner, kantpresser, robotiserte kantpresser, knekkesenter, sakser, og sager.

Historie

Scanma ble startet i 1983 av Bjørn Eriksen og Svein Solberg som likestilte kompanjonger. Scanma Services ble stiftet året etter med Svein Andresen som hovedaksjonær.
Opprinnelsen og ideèn til selskapet var kjøp og salg av brukte maskiner. Amada kom inn som et supplement da vi i september 1983 fikk vår første ordre til Eckmann Stanseindustri. Vi skjønte straks at vi hadde vært meget heldige som hadde fått eneretten til Amada på det norske markedet. Det ble brukt mye tid på og lære dette markedet å kjenne med utstrakt reising utenlands og ikke minst på bedriftsbesøk her hjemme. Vi slet lenge og tapte ordrer, men på midten av 1985 løsnet det skikkelig. Det ble i rask rekkefølge levert maskiner til Profesjonell Mekanikk, Solid Fabrikker og Nicro. Nå var vi skikkelig i gang.

Markedet for platebearbeidende maskiner bare økte og økte i årene som fulgte. Våre kunder stilte større og større krav. Det ble etterhvert investert i folk på huset for å imøtekomme dette. Takket være meget driftsikre maskiner samt en god servicetilgjengelighet har vi blitt markedsleder her hjemme.



"Amada Gruppen er en internasjonal markedsledende produsent som tilbyr en komplett løsning innen tynnplatemaskiner, verktøy, programvare, service og reservedeler."
Adresse: 1430 Ås, Akershus
By: Ås
Postnummer: 1430



relaterte søk: Amada knekke, AMADA stansemaskin, Knekkemaskiner, Kantpresser til salg, Brukt Kantpresse
Nærliggende lignende selskaper
Ås kommune Ås kommune 558 meter Velkommen til Ås kommunes offisielle Facebookside. Her legger vi ut nyheter og kunngj...
Ås, Akershus Ås, Akershus 1 km Ås ialah sebuah kotamadya di provinsi Akershus, Norwegia.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler