facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Amanda Storsenter Haugesund

Amanda Storsenter Haugesund

Info

Haugalandets største shoppingsenter!

Historie

Amanda Storsenter ligger i Haugesund og er regionens største kjøpesenter og markedsleder. Det er et veldrevet kjøpesenter med beliggenhet i et sterkt og sentralt handelsområde, Raglamyr, i Haugesunds regionen.

Over 70 butikker inkludert COOP Hypermarked.

Adresse: Longhammarvn. 27, 5536 Haugesund, Norway
Telefonnummer: 4752719700
moc.mortsneets@adnama
By: Haugesund
Rute: Longhammarvn. 27
Postnummer: 5536


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: amanda storsenter åpningstider, oasen haugesund, amanda storsenter ledige stillinger, markedet haugesund, amanda storsenter nattåpent, amanda storsenter åpningstider pinse, amanda storsenter åpningstider påsken, kjøpesenter haugesund
Anmeldelser
God plass for mat og shopping. Her er det virkelig folk med service og syns det er en plass man kan gjøre masse forskjellig i om shopping p bare for en matbit. Vil anbefale denne plassen Amanda har alt fra mcdonalds til hm. Vil anfebale AMANDA !
Veldig bra kjøpesenter, men altfor mye kaos der nå rundt jul, både i butikkene, på veiene for å komme seg dit å ikke minst på parkeringsplassene.
Hyggelig betjening og grei frokost og kveldsmat inkludert i prisen. Parkering i underetasjen kr.200 pr.døgn. Anbefales
Amanda er et stort Forretningssystemplan. Der finner man alt fra klokker til matvarer i stor skala. Jeg syntes i grunnen det er trist at slike store sentere tar fra byen sine gjester. Det er ikke mange bedrifter i sentrum som overlever dette men noen er veletablerte og har sin faste kundekrets. Amanda der i mot har en stor parkering like utenfor senteret. Om man leter etter noe spesielt finner man det på Amanda senteret. Det jeg etterlyser er en dyrebutikk. jeg kommer inn på det senere. Skal man storhandle har man Obs storsenter tilgjengelig i senteret. De har om man har handlet hos dem før det meste man trenger innen den sjangeren du måtte ønske, tipping og salg av lodd finner man separat på utsiden av Obs storsenter. Du går ikke dit hen uten å vite hva du skal på forhånd. Lett tilgjengelig, Kaffe som bye på kaffe og konditorvarer. Jeg råder dem som skal utføre årets innkjøp om å ta turen innom Amanda storsenter. Hyggelig og hjelpsom personale enkelt å betale sjeldent kø da det er tilstrekkelig med kasser. Ta en tur til byen i blant ellers så dør vår dyrebare Haugesund ut. Vi trenger kunder til de få butikkene som er igjen. Haugesund er en vakker by og har mye og tilby hver enkelt. Det er bare å lete. Lykke til.
Amanda Storsenter med sine 70 butikker er regionens største kjøpesenter og markedsleder. Senteret ligger ca. 4 km sørøst for Haugesund Sentrum og er lett tilgjengelig med 1600 gratis parkeringsplasser og gode bussforbindelser. Amanda Storsenter har 26 butikker som ikke finnes andre steder på Haugalandet, blant annet populære butikker som Eplehuset, MAC Cosmetics, Shoe Gallery, Volt, Teknikmagasinet, WOW, Kremmerhuset og TGR. Her finner du også åtte forskjellige spisesteder, som serverer alt fra kaffe til middag. Amanda Storsenter kan også tilby egen personal shopper, for både kvinner og menn i alle aldre, som kan hjelpe til å assistere og forsterke deres personlige stil og finne trygghet i det å handle inn nye plagg som matcher resten av garderoben.
Greit kjøpesenter ,finner det meste her
Ikke noe negativt å si, stor parkeringsplass
Gode parkerings muligheter, mnge og varierte butikker.
Kan kjøpe alle
På Amanda Storsenter finner du det aller meste. Ypperlig å legge et besøk her på kalde regnværsdager.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Amanda Storsenter Haugesund med offentlig transport


Amanda terminal 150 meter
201
202
206
208
224
245
246
260
700
SK4924
Amanda terminal 160 meter
Amanda terminal 170 meter
201
202
206
208
224
245
246
260
Kinnestein 500 meter
208
224
SK4924

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Amanda Storsenter Haugesund.

Haugesund kjøpesenter

åpningstider, plassering. Longhammarvn. 27 kart bykart, satellitt visning. Amanda Storsenter Haugesund adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Amanda Storsenter Haugesund. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Amanda Storsenter Haugesund med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler