facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for AMFI Voss

AMFI Voss

Historie

Kjøpesenter og møteplass på Voss. AMFI Voss er bygd opp i dei tidlegre lokala til Hordaland Mekaniske Verkstad som ligg i Haugamoen, Voss sentrum.

Avvikande opningstider: Meny: 8 - 21 (20)
Capilli Frisørog Narvesen har eigne opningstider.

Velkomen innom for ein hyggjeleg og god handel!

Adresse: Hardangervegen 25, 5700 Vossavangen, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 56530600
By: Vossavangen
Rute: Hardangervegen 25
Postnummer: 5700


åpningstider

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: amfi voss åpningstider, meny voss, butikker voss, amfi voss ledig stilling, butikker voss sentrum, sport 1 amfi voss, voss shopping, apotek voss
Anmeldelser
Fin og kjekk plass
Ett flott senter med ett bredt utvalg butikker av forskjellige slag. Der er å frisør og en cafe på senteret. Vel verdt ett besøk.
Passe stort senter med flere interessante butikker. Stor og flott Meny-butikk. Hyggelig betjening.
For en som kommer fra byn blir det litt vanskelig å rangere ett senter, men liker senteret, mange ulike butikker fra å til å. Så er du på jakt etter noe, så finner du det nok her. Kjekt å ha alt på et sted for de som ikke orker traske i sentrumsgatene.
Lett å finne like ved sentrum, god parkeringsplass, oversiktlige lokaler og gode tilbud. Jeg vil spesielt fremheve thaimatbutikken med mange spennene varer, og dametøybutikken vis-a-vis den hyggelige kafeen med god kaffe som har pene og rimelige klær
Helt greit kjøpesenter, men det oppleves som lite, god parkering e d i allefall
Då eg var liten reiste me ofte til Voss for å handle. Eg huskar me gjekk opp og ned Vangen både ein og to gonger på ein dag. Senteret er fint det, tidsriktig, innomhus og tørt, men Vangen er betre, sjølv når det er kaldt, vått og glatt.
Greit senter for en kjapp handel
Man har mye på Amfi Voss, men her dekkes ikke.mine behov for klær blant annet. Det blir for mye s m l størrelser i di store kjedene. Jeg vil ha litt mer spennende klær enn masseproduserte varer. Ikke bra nok. Og minst en matvarebutikk til. Bare Meny, gjør at prisene er skyhøye. Og en kaf'e/restaurant til med middag som komle etc. Ægir i Flåm er en utmerket leverandør og en god restaurant. Jysk burde og på banen. Eller hva med Ikea, Skjeidar? Man må rett og slett reise opp mot Palmafossen for å finne gode butikker sånn sett. Og til Vangen kafe for mat. Kiwi og Rema 1000 i Skulestadmoen. Elkjøp samme sted.
Et fint ventested mens el-bilen lader, eller sjåføren trenger en pause. Mange fine butikker, både for voksne og barn. Matbutikken er åpen til 21 de fleste dager:
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler