facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Amisol Travel

Amisol Travel

Info

Charterreiser til Egypt, Tyrkia, Hellas og Italia fra Norge og Danmark.

Historie

Amisol Travel AS har over 25 års erfaring med formidling av charterreiser til ulike reisemål.
Selskapet ble etablert i 1991 og het da Pyramidene Reiser AS. Pyramidene Reiser formidlet fra oppstarten historiske rundreiser og cruise på Nilen i Egypt. Fra 1997 kunne Pyramidene Reiser også tilby charterturer til Sharm el Sheikh, som første Skandinaviske reiseselskap. Selskapet ekspanderte videre med formidling av reiser til flere reisemål i blant annet Egypt, Hellas og Spania. Høsten 2007 ble HellasWings AS en del av Pyramidene Reiser AS og selskapet endret da navn til Amisol Travel AS.

Amisol Travel tilbyr i dag charterreiser til Egypt, Tyrkia, Hellas og Italia fra Norge og Danmark.

Amisol Travel er medlem av Reisegarantifondet og Den Norske Reisebransjeforeningen.

Produkter

Charterreiser til Egypt, Tyrkia, Hellas og Italia fra Norge og Danmark.
Bredt utvalg av hoteller i alle kategorier;
All Inclusive, familiehoteller, eksklusive hoteller, leiligheter...



"Amisol Travel AS er en norskeid reisearrangører med eget datterselskap i Danmark. Selskapet besitter over 30 års erfaring og var den første turoperatøren som tilbødpakkereiser til Sharm el Sheikh fra Skandinavia. Over 400 000 ferieglade nordmenn har gjennom disse årene tilbrakt sin ferie med oss, i landene rundt Middelhavet, Kanariøyene, Emiratene og Egypt. Amisol som tidligere het Pyramidene Reiser, har gjennom årene bygget opp kunnskap om hvilke ferieønsker som passer nordmenn best.Vårt lange og gode samarbeid med stedlige representanter på reisemålene, har gjort oss i stand til å forhandle frem gunstige priser på hotellene. Dette gjør at vi kan tilby våre gjester høy kvalitet til fornuftige priser."
Adresse: Torgeir Vraas Plass 6, 3044 Drammen, Norway
Telefonnummer: (+47) 32200900
on.losima@tsop
By: Drammen
Rute: Torgeir Vraas Plass 6
Postnummer: 3044


åpningstider

Mandag: 10:00 - 16:00
Tirsdag: 10:00 - 16:00
Onsdag: 10:00 - 16:00
Torsdag: 10:00 - 16:00
Fredag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: amisol erfaringer, amisol sharm el sheikh, amisol egypt, amisol booking, amisol restplass, amisol se, amisol kontakt, amisol all inclusive
Nærliggende lignende selskaper
Din Ferie Din Ferie 65 meter Imøtekommende blide jenter, hjelper deg så godt de kan om du ringer eller kommer ned ...
Bennett Ferie Drammen Bennett Ferie Drammen 269 meter Alt er alltid bra!
Lilleput Reiser Lilleput Reiser 1 km Nedlagt reisebyrå
Eastern Travel & Tours Eastern Travel & Tours 1 km Veldig bra kundehjelp
Japaneksperten Japaneksperten 1 km Japaneksperten har en del ferdige reiseruter, men var også meget behjelpelige med å s...
Drømmecruise Club Drømmecruise Club 1 km Nedlagt reisebyrå
Xplore Beyond - Northern Adventures Xplore Beyond - Northern Adventures 1 km Unser Knowhow - Dein Abenteuer! Unser Service beinhaltet spannende Gruppentouren im S...
Rolls Royce Chauffeur Service Rolls Royce Chauffeur Service 1 km Som alltid var det god service
Freedom Express as Freedom Express as 2 km Reisebyrå og turoperatør med unike egne universelt utformede busser.
Messereiser Norge as Messereiser Norge as 2 km Forretningsreisebyrå/turoperatør for næringslivet. Selger skreddersydde reiser til br...
Art Travel / St. Petersburg - spesialisten Art Travel / St. Petersburg - spesialisten 2 km Topp kundeservice og flotte turer med høy kvalitet!
unnis-aktivitetsferie.no unnis-aktivitetsferie.no 3 km For deg som er alene med barn / tenåringer, eller reiser alene uten barn. Les mere ...
Drammen Sportsdykkere Drammen Sportsdykkere 3 km Dykkeklubb av og for dykkere i Drammensregionen
Paradisreiser AS Paradisreiser AS 3 km Me fekk hjelp av Marte Celine til å bestilla ein kjempefin reise som me var veldig nø...
Team Tour as - teamtour Team Tour as - teamtour 4 km Fint sted å jobbe
Anmeldelser
Amisol er trolig det dårligste selskapet jeg noen gang har brukt. Turen er snekret sammen av de billigste og dårligste løsningene og de operer med ansvarsfraskrivelse på generelt grunnlag. Eneste positive å si er at dem svarer raskt på mail, men med en arrogant tone Turen vår, som skulle vært en direkte flyvning ble omgjort til å gå via Køben og plukke opp fler da flyet var langt fra fult. Dette er noe som kan være forståelig. Men flyet hadde forsinket avgang fra Gardermoen, og ble i tillegg forsinket i København. Noe som resulterte i at vi kom til hotellet nesten 04 på natta istedenfor midnatt. Flyene er fra FlyEgypt og flyene operer med ymse kvalitet. På flyet ned kunne ikke setene justeres bakover og det var heller ingen lomme foran deg til å oppbevare noe. Salg ombord, var kun kontanter. På returflyet, så kunne setene vippes tilbake og det var mulighet å betale med kort. Men begge flyene var skitne og det var sopp/rått i AC anlegget se bilde. Hotellet vi brukte var det eneste dem hadde i Naama og det var eksepsjonelt dårlig. Rommet skulle ha utsikt "Mot hage/have", men viste seg å ikke ha noe utsikt. Det var rå lukt inni rommet og vinduene var små og høyt oppe og pekte ut i en gang. Vi klagde til reiseoperatøren som da ba oss å ta det med den lokale guiden... Som vi gjorde. Men siden vi ikke hørte noe, så bestemte vi oss for å oppgradere selv. 500 Kroner. Amisol ba om kvitteringen, men når den ble sendt til dem så ville dem likevel ikke refundere da de mente at den lokale guiden aldri fikk klagen for å ordne opp. Hotellet vi valgte gjorde også all inclusive biten så vanskelig som mulig, eller uhyggelig. Baren serverte øl i små pappkopper, og det var kun 5 sitteplasser ved baren. Resultatet var da at nesten ingen gikk dit. Guiden er også bare svindel... Når man sjekker inn, så får man beskjed om å måtte komme til hotellet kl 17:00 dagen etter for "safety briefing".... Noe det ikke er i det hele tatt. Det er kun AmiSol guiden som skal selge deg turpakker!!!
Hva skal man si? Flyselskapet de bruker ødelegger veldig for opplevelsen. Den elendigste flymaten det går an å forestille seg, kabinansatte uten snev av smil eller serviceinnstilling, tungvinte rutiner. Hotellet, “femstjerners”, stod slett ikke til forventningene, med dårlig mat og mye bråk. Jeg tenker meg grundig om før jeg bestiller med Amisol igjen.
Hadde Amisol valgt et annet flyselskap en FlyEgypt for sine charter reiser fra Oslo, hadde selskapet fått mye mer skryt. Synd at flyselskapet skal ødelegge for helhets inntrykket på reisen.
Flys av EgyptAir. Dårlig service, og latterlig dårlig mat. Dårlig start og slutt på reisen. Hotellet var et såkalt ‘femstjernes’ - Albatross Royal Grand. Antar at 3 stjerner er mer korrekt sammenlignet med norsk standard. Fra kl. 20 og frem til kl. 23 var det svært høy musikk over hele området, utmerket for russefeiring, plagsomt for de som er ferdig med russetiden. Hotellet har ‘all inclusive’ - greit nok uten å imponere. Problemet var imidlertid konstante matkøer. Hotellet har en utmerket beliggenhet for snorkling og bading, positivt.
Her lønner det seg å vente med å bestille. Bestiller du tidlig må du betale relativt mye mer. Dårlig kundebehandling!
De ser ut til å ha et systematisk problem når det kommer til kansellering av turer eller så bytter de flyreise destinasjonen ofte... Dette er ikke første gangen de gjør det, vil heller ikke være siste gang de gjør det heller. They seem to have a systematic problem regarding cancelling trip and or changing it. This isn't the first, won't be the last sadly.
Flyet ble dessverre kansellert, men kommunikasjon og informasjonen har vært god hele veien. Ble også refundert mine 18000kr etter kun en uke. Veldig fornøyd med det.
Vi bestilte reisepakken 'Rundreise i Egypt', og opplevde at vi fikk svært mye for pengene. Amisol hadde et velfungerende team til å ta seg av oss i Egypt, og det var folk klare på flyplasser og båter til å guide oss gjennom hele reisen. Ikke en gang ble vi stående fast. Eneste vi kunne ønske oss var at reiseprogrammet ble bedre kommunisert i forkant. Her var det endret endel i rekkefølgen på hva som skulle skje den enkelte dag. Men gjorde forøvrig ingenting i forhold til opplevelsen og severdighetene. Med norsktalende guide mellom Aswan og Luxor, hadde vi en svært innholdsrik tur med masse gode opplevelser. Hotellet i Sharm el-Sheikh var også veldig bra.
Fantastiske Rødehavet med Amisol Bodde en uke på Hotel Baron i Sahl Hasheesh i vinter. Jeg har aldri opplevd å få mer ferie for pengene. Mange restaurantvalg, fantastisk havepromenade og super strand. Amisols reiseledere var alltid til stede. Hit vil jeg snarlig tilbake.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Amisol Travel med offentlig transport


Bragernes torg 50 meter
1
Bragernes torg 90 meter
1
Bragernes torg 100 meter
100
101
251
261
Bragernes torg 110 meter
61
71
72
73
79
Bragernes torg 110 meter
139
14
37
51
51N
55
56

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler