facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Andestad Spa Thai

Adresse: Olav Tryggvasons Gate 50 , Trondheim 7011, NO
Telefonnummer: 73 53 34 00
By: Trondheim
Rute: Olav Tryggvasons Gate 50
Postnummer: 7011


Anmeldelser
Kundeservice -6. Ble møtt av ei dame som verken snakket engelsk eller noe særlig godt Norsk. Skulle handle gavekort til kjæresten min som er av fransk opprinnelse, som snakker minimalt med Norsk. Dette skulle være en julegave. Følte meg påtvunget det dyreste valget, selv om jeg spurte om de andre tilbudene, var alt hun sa at den største pakken måtte jeg kjøpe til 1500,- som bestod av 3 timer massasje, samt fotbad og ansikts- behandling. Senere når kjæresten min kontaktet de for bestilling av time, ble hun også møtt av ei noe opphisset ekspeditør, forklarte på en veldig kvass måte at det var bare lørdager hun kunne få time på. Ble satt opp på time 2 uker etter. Dagen før timen fikk kjæresten min en sms som sa at de måtte dessverre kansellere pga sykdom. Det er nå greit og forståelig. Det stod også at at de skulle ta kontakt innen 14 dager for å sette opp en ny time. Etter nesten én mnd senere uten å høre noe som helst, og de tar jo heller ikke telefon, så dro vi ned for å heve kjøpe da vi følte at vi ikke ble tatt godt hånd om. Ble møtt av den samme damen bak disken som forklarte at vi ikke kunne få igjen pengene, for vi måtte sette opp ny time. Føltes ut som hun skrek bak disken til oss der vi stod, hun var veldig høylytt. Jeg prøvde å forklare henne at jeg ikke hadde noe problem med at det hadde vært sykdom, men ville gjerne heve kjøpe da vi ikke hadde fått noe sms tilbake og det hadde gått såpass lang tid. Vi har jo også planer og ville heller bruke pengene til noe annet. Endte med mye krangling frem og tilbake. I tillegg til at vi prøvde å sette opp en ny time, forklarte hun først der og da at man måtte snakke Norsk. Når snakker man når man får massasje? Har selv hatt 2 timer massasje hvor jeg ikke trengte å prate med de som utførte massasjen. Det hele endte med at vi dro derfra uten time til massasje. Vi kommer aldri til å sette en fot innenfor Spa Thai igjen. For så dårlig kundeservice og behandling skal man lete lenge etter. Et godt tips, ikke dra hit. Her blir du bare kjeftet på. Ikke nok med at hun kjeftet på oss og i tillegg ovenfor andre kunder. Bestilte time på Solsiden Spa og velværesenter og var en helt annen opplevelse.
Bestilte 90 minutter idrettsmassasje. En av de beste massasjene jeg har fått. Veldig fornøyd og kommer tilbake. Serviceinnstilt og hyggelig betjening.
Ok massasje. Dårlig service. Virket som om de var irritert over at jeg var der.
Kundebehandlingen er ikke bra, men massasjen var grei.
Oversatt av Google rent og stemning er riktig, men du kan betale overalt med kort, heldigvis var det ikke mulig her. Selv om jeg hadde avtalt time, måtte massøren alltid ta telefonen og betjene kundene.40 minutter kostet 500 kroner hvorav hun var et annet sted i 20 minutter. Original sauber und Ambiente stimmen.Aber überall kann man mit Karte Zahen hier gings nicht zum Glück. Obwohl ich einn Termin aus gemacht hatte musste die Masseurin immer ans Telefon und die Kunden bedienen.40 min kosteten 500 Kronen davon war sie 20 min wo anderst.
Oversatt av Google Dyrt og dårlig service Original Expensive and bad service
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Andestad Spa Thai.

Trondheim offentlige tjenester & forvaltning

åpningstider, plassering. Olav Tryggvasons Gate 50 kart bykart, satellitt visning. Andestad Spa Thai adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Andestad Spa Thai. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Andestad Spa Thai med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler