facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Andre Etasje

Andre Etasje
"Restaurant midt i Vågå sentrum. Lunsj på dagen og restaurant på kveldene.Villaen midt i sentrum er fra 1882, og interiøret vårt preges av gjenbruk og en hyggelig lun atmosfære.Her finner du et vertskap som alltid møter deg når du kommer på besøk. Mari og Jeanette er på plass når du stikker innom. På kjøkkenet ser du inn til Espen, Sander og Corin som tryller frem de mest fantastiske smakene."
Adresse: Vågåvegen 51, 2680 Vågåmo
Telefonnummer: +4748090455
By: Vågåmo
Rute: Vågåvegen 51
Postnummer: 2680


åpningstider

Mandag: 11:00 - 17:00

Nærliggende lignende selskaper
Bokhandel'n Kafe Bokhandel'n Kafe 42 meter Bestilte med oss to pizzaer da det var like før de stengte,men de lagde uansett pizza...
Veistadhjørnet Kafé Veistadhjørnet Kafé 52 meter Trivelig og rolig plass god toast og kaffe
Anmeldelser
Nydelig mat, kjempe god service, hyggelig betjening. Her er en restaurant i toppklasse. Imponert over hva dere har fått til i Vågå. Anbefales på det varmeste.
Spiste lunsj i restauranten. Det varme været gjorde at vi tok et bord inne der det var behagelig temperatur pga en varmepumpe/luftavkjøler like ved bordet. Det var en koselig restaurant der selvsagt takaltanen var flott, og vi hadde nok satt oss der hvis temperaturen hadde vært noe lavere. Det var en enkel lunsjmeny der vi prøvde ut ørretsmørbrød og søtpotetsuppen. Smørbrødet inneholdt rikelig med saftig varmrøkt ørret, god sennepsremulade og syltet rødløk. Godt smørbrød, men et lite ankepunkt var at selve brødet var ganske ordinært og trolig ikke hjemmelaget. Søtpotetsuppen hadde en fin kremet konsistens og smakte godt. Det var også en liten barnemeny deriblant pasta med kjøttsaus der prisen per stk var på 75 kroner.
Et fantastisk sted med flott og særpreget interiør. Nydelig mat og god service
Fantastisk mat servert av meget serviceinnstilte eiere, i et flott lokale med hyggelig særpreg. Anbefales på det sterkeste.
Mange klager og spisesteder i Norge med dårlig mat. Det må være mer konstruktivt å fortelle om de som har god mat og godt drikke. Her fikk vi nydelige, saftige karbonader med løk, godt og fersk brød, og godt drikke. Glutenfritt brød skaffet de også. Trivelige omgivelser også. En veldig positiv opplevelse.
God atmosfære og deilig mat basert på lokale råvarer. Muligheter for å sitte ute i godt vær. Autentiske lokaler og veldig hyggelig betjening.
Koselig restaurant som serverer lunsj og middag. Man bør bestille bord nå sommertid!
Nydelig mat i veldig flotte lokaler. Fantastiske smakskombinasjoner som hever matopplevelsen. Hyggelig betjening som virkelig oppvarter gjestene. Vi kommer tilbake hit.
Veldig velsmakende mat, hyggelig personale og koselig atmosfære. Jeg anbefaler deg å besøke denne restauranten. 5/5
Veldig god lokalt mat, hyggelige folk.Mat: 5/5
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler