facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Angvik Gamle Handelssted

Adresse: 6636 Angvik
Telefonnummer: +47 7129 13 00
By: Angvik
Postnummer: 6636



relaterte søk: Angvik Gamle Handelssted meny, Angvika hotell, Angvika Spa
Anmeldelser
Fin og rolig plass. Perfekte plass for en weekend med din kjære
En perle av et hotell. Flott beliggenhet, koselig interiør, fine rom, nydelig mat og svært god service. Basseng, sjøbad, sauna og spa på stedet. Galleri og museum åpent for gjestene. Virkelig vært et besøk. Tre retters middagsmeny var noe av det mest smakfulle jeg har spist.
Her føler du deg velkommen fra første stund. Fantastisk flott hotell med høy kvalitet i alle ledd. Hotellets restaurant, spaanlegg, galleri og ikke minst museum er alene verdt reisen hit.
Nydelige rom og fasiliteter! Fikk det hyggeligste vertskapet på vårt bord fredag kveld! Vinserveringen var av ypperste klasse!
Erverdig og vakkert sted. Fantastisk kjøkken med utrolig høyt nivå. Meget bra servitører som serverte og skjenket gjestene godt. . SPA avdelingen må man booke seg inn på. Å for en bra opplevelse det var. Kjærstn å meg fikk behandling sammen og det er et must når man er på tur. Vi kommer tilbake.
Et fantastisk hotell i idylliske omgivelser. Restaurant med meget velsmakende mat og veldig god frokost. Alle som jobber der, var veldig hyggelige.
Hotell som må berre opplevast. Fantastisk service
Flott sted med magisk kjøkken. Prøv tilhørende spa. Damene der er kjempeflinke
Super mat i nydelige omgivelser.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler