facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for AniCura Dyreklinikk Sørlandet

Info

Vi er en klinikk med ekspertise innenfor smådyr og hest. Vi kan også tilby kiropraktikk, fysioterapi, aquaterapi og laserbehandling.

Historie

Sørlandets Dyreklinikk AS har siden oppstarten i 1995, utviklet seg til å bli den ledende dyreklinikken på Sørlandet.

Vi del av AniCura, som er Norges ledende sammenslutning innen moderne veterinætmedisin og har med dette et ekslusivt fokus på hund, katt og andre selskapsdyr i tillegg til hest. Hos oss er det høyt faglig nivå og omsorg for både pasienter og deres eiere som står i høysete. Vi har en velutstyrt og moderne klinikk med et personale som løpende holder seg oppdatert med videreutdanning og kursing så vi til enhver tid kan tilby pasientene den beste behandling. Vi mottar også pasienter henvist fra andre klinikker.
For mer informasjon om åpningstider, beliggenhet, tjenester osv, gå inn på vår hjemmeside www.anicura.no



"Våre veterinærer har høy faglig kompetanse og bred erfaring innenfor sine felt på smådyr og hest. Vi har i tillegg to smådyrspesialister under utdanning ved dyresykehuset.Hos oss finner du veterinærer med videreutdanning og spesialisering innen kirurgi, indremedisin, avansert ultralyd, kardiologi, allergi, oftalmologi og rehabilitering.Våre autoriserte dyrepleiere har etterutdannet seg innen anestesi, adferd, smertebehandling og billeddiagnostikk.Dyresykehuset har egen rehabiliteringsavdeling som tilbyr trening i vanntredemølle, dyrekiropraktikk, laserbehandling og annen fysikalsk behandling.Vi mottar henvisningspasienter fra hele landet, og samarbeider med klinikkene i regionen."
Adresse: Travparkveien 40, 4636 Kristiansand, Norway
Telefonnummer: 38095500
on.arucina@tednalros
By: Kristiansand
Rute: Travparkveien 40
Postnummer: 4636


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 18:00
Onsdag: 08:00 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: sørlandets dyreklinikk hest, dyrlege kristiansand priser, sørlandets dyreklinikk farsund, kristiansand dyreklinikk priser, anicura vågsbygd, akutt dyrlege kristiansand, vågsbygd dyreklinikk, evidensia kristiansand
Nærliggende lignende selskaper
Kristiansand Smådyrklinikk Kristiansand Smådyrklinikk 2 km Anbefaler denne klinikken har brukt veterinær Andersen i snart 30 år, Til alt fra orm...
Orthovet Orthovet 3 km Orthovet AS is the sole Scandinavian distributor of Intrauma tools and implants.
AniCura Randesund Dyreklinikk AniCura Randesund Dyreklinikk 6 km Vårt mål er å gi den beste diagnostikk og behandling ditt dyr kan få.
Evidensia Kristiansand Dyreklinikk Evidensia Kristiansand Dyreklinikk 9 km Flinke folk og rask service
Grim Torv VeterinærHus Grim Torv VeterinærHus 11 km Fantastisk service som alltid, gode og dyktige ansatte som vet hva de holder på med o...
Anmeldelser
Dyktige fagfolk som legger en strukturert plan, kommuniserer godt og følger opp. I tillegg bryr de seg, så både dyr og dyreeier føler seg trygge og godt ivaretatt. Veldig takknemlig for hjelpen og jobben de har gjort for oss.
Veldig bra. Jeg bruker Anicura sørlandet fast til mine 2 katter. Den ene katten er nettopp kreftoperert og resultatet ble meget bra. Jeg har også aniplan pluss og er veldig fornøyd med det. Jeg bruker anicura pga dyktige vetrinære og at kattene mine får den beste hjelpen. Kan anbefale Anicura Dyresykehus Sørlandet.
Her er det faglig sterke veterinærer, hyggelig betjening generelt og muligheter for Aniplan. Dette er dyrekjære veterinærer som også kan kommunikasjon med eierne, noe som er svært viktig for meg.
Meg og Ajax var i går på vår første time. Årlig vaksine + kloklipp. Herlige, blide ansatte som svarte med god og utfyllende informasjon når jeg spurte om diverse. I tillegg var begge veldig flinke og omsorgsfulle med Ajax.
Tusen takk for omsorg, profesjonalitet og støtte i den tunge tiden både før og etter vår vakreste hest, Misty måtte avlives. Setter enorm pris på det dere gjør og hvordan dere jobber!
Veldig hjelpsomme, bruker god tid, ringer og hører hvordan det går dager etterpå.
God service, hadde tilgjengelig time og dyktige veterinærer til vår store Rottweiler/Dogo Canario som kan være litt vrien å håndtere. Ikke gale i pris heller, med mulighet for medlemskap/abonnement som gjerne sparer de fleste som besøker veterinær med jevne mellomrom
Var idag hos AniCura veldig missfornøyd Hun nekktett å gjøre til min hund blod prøve, jeg ønsket også kjennerell undersøkelse og hun sa at det trenges ikke. Spurte om jeg kan få vitaminer men fikk ikke. Alt hun ser er at neste gang kan vi gjør det. Hun bare målte tempraturen og pulsen det var det eneste hun har gjort. Og de tokk 1399kr Min hun fikk en baby for to dager siden og valpen var dø. Hun er gått ned i vekt og spiser ikke normalt. Hadde ønsket at de gjøre til min hun det jeg vil men nei hun var opptat av hvor jeg kommer fra. Vet ikke om jeg skal gå til de igjen. Anbefaler ikke AniCura
Utrolig gode med dyrene og har en helt super kundebehandling.dyktige og seriøse med et stort hjerte for de små.
Her møter man god kompetanse og mye omsorg.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til AniCura Dyreklinikk Sørlandet med offentlig transport


Dyreparken fv. 420 220 meter
A26
M1
Dyreparken E18 250 meter
100
NW192
VY190
Travparken 460 meter
100
A26
M1
N101
NW192
VY190

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler