facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Anitas Foto

Anitas Foto

Info

Jeg er amatør/hobby fotograf. Er du ute etter noen til å ta dine bilder? For øyeblikket har jeg et «studio» på Osterøy

Ta kontakt for mer info

Adresse: Heiane, 5652 Haga, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 97722247
By: Haga
Rute: Heiane
Postnummer: 5652


Anmeldelser
Oversatt av Google Vi fikk tatt passbildet til datteren vår, og det var en god opplevelse Original Vi fik taget pasbillede af vores datter og det var en god oplevelse
Oversatt av Google God service, og tilstrekkelig forklaring når det er problemer med maskinene mine, takket være Anita og hennes ansatte. Original God betjening, og fyldestgørende forklaring når der er problemer, med mine maskiner, tak til Anita og hendes personale.
Oversatt av Google God service, du kan ta med egne bilder og mulighet for å lage personlige kalendere mm. Original God service , man kan medbringe egne billeder og mulighed for at lave personlige kalender mm.
Oversatt av Google God erfaring. Søt og vennlig service. De vet hva de snakker om. Veldig kompetent. Original God oplevelse. Sød og venlig betjening. De ved hvad taler om. Meget kompetente.
Oversatt av Google Så vakre bilder og vennlig og profesjonell service. Original Så flotte billeder og venlig og professionel betjening.
Oversatt av Google Koselig liten butikk god service og hyggelig personale som gjør en god jobb Original Hyggelig lille butik god service og dejligt personale der laver et godt arbejde
Oversatt av Google Alltid en fornøyelse å handle der. God og nødvendig service og et bredt vareutvalg. Original Altid en fornøjelse at handle der. God og nødvendig betjening og et bredt udvalg af varer.
Oversatt av Google Alltid god hjelp å få. Original Altid god hjælp at få.
Oversatt av Google Hyggelige ansatte, de har ringen sin under kontroll, og butikken er ganske koselig.^^ Original Venlige medarbejdere, de har styr på deres ring, og så er buttiken ret hyggelig.^^
Oversatt av Google Vi vil. Og god hjelp glad. Til. Alle. Der. Original Godt. Og god hjælp glad. For. Alle. Der.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Anitas Foto.

Haga kunst og underholdning

åpningstider, plassering. Heiane kart bykart, satellitt visning. Anitas Foto adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Anitas Foto. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Anitas Foto med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler