facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Anka Svømmeskole

Anka Svømmeskole

Info

ANKA svømmeskole starter babysvømming i Sola kommune september 2014.

Historie

Vår målsettning er å drive en profesjonell svømmeskole med høy kvalitet, tilstedeværelse og trygghet for småbarnsfamilier i regionen.

Gjennom babysvømming kan familien danne tettere bånd mellom seg og babyen de første måneder i babyens sitt liv.

Kontakt gjennom huden og vannets myke massering stimulerer babyen på en unik måte. Lavere tyngdekraft gjør babyen i stand til flere kontrollerte bevegelser. Forskning viser at den baby- og småbarnsvømming har en rekke andre positive virkninger for barnet. Vannet tillater barnet frihet til å gjøre bevegelser som er vanskelig å utføre på land. Dette fører til mye aktivitet som bidrar til god utvikling av kroppsbeherskelse og styrke, som videre gir mestringsglede og økt selvtillit. Ved å tidlig venne seg til å treffe andre, vil også den sosiale kompetansen styrkes. Alt dette bidrar til at barnet utvikler gode motorisk ferdighet, god selvstendighet og sosial tilpasningsdyktighet.

ANKA svømmeskole drives av:

ANETTE STAVNEM
Tidligere konkurransesvømmer på høyt nivå med flere medaljer i norgesmesterskap. Jobber i dag som naprapat og driver egen praksis på Sola. Anette har en sønn på snart 4 år og en datter på 1,5 år, og har vært aktiv i vannet med dem begge.

KATRINE STAVNEM
Tidligere konkurransesvømmer og har jobbet som instruktør/trener for småbarn og konkurransesvømmere i flere år. Jobber ellers som arkitekt i Arkipartner AS i Stavanger. Katrine har en datter på snart 2 år, og har gått på babysvømming siden hun var 4 mnd.

Adresse: Soltunvegen 8, Helsehuset, Sola, Rogaland, Norway
By: Sola
Rute: Soltunvegen 8, Helsehuset


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler