facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Anne Margrethe Art - Visual communication

Anne Margrethe Art - Visual communication
Info
Her finner du malerier malt av Anne Margrethe Bjerkebro. Maleriene er hovedsakelig i symbolsk, psykologisk/filosofisk og ekspresjonistisk stil. Maleriene er fargesterke, i kontakt med tidsnerven, skaper god energi og en unik atmosfære der de plasseres.

Geschichte
Anne Margrethe Bjerkebro har jobbet 30 år for to av Norges største selskaper, Norsk Hydro og Statoil ASA, hovedsakelig med visuell kommunikasjon. Blant annet som redaktør for Brand Centre i Statoil ASA. Har solid bakgrunn som grafisk designer og prosjektleder.

Mitt to-år lange prosjekt; ”Min første separatutstilling - juni 2017” er nå i mål. Maleriene vil bli utstilt i et stort Tyrolerhus nær Hvalstrand bad i Asker, fra 1. - 11. juni 2017. Her vil mer enn 30 nye, unike malerier i akryl presenteres.

Interessen for kunst har fulgt meg siden tenårene. Ved siden av fast jobb, har jeg siden ungdomsårene malt malerier i olje og akryl, gått i lære og fullført flere kurs hos etablerte kunstnere på fritiden. Samlet har jeg lært mange ulike nye og gamle maleteknikker, som læres på kunstskoler, (bl.a. Peter Esdaile, Morten William Reigstad, Øystein Edvardsen og Morten Langhoff m.fl).

Har deltatt med utstilling av egne malerier i Hydro-sammenheng og på elevutstilling i Sande Rådhus med Øystein Edvardsen som kunstlærer. Samt sittet i Hydros kunstklubb for innkjøp av kunst.
Adresse: Baker Østbys vei 5, 1351 Rud
Telefonnummer: +47 95099923
By: 1351 Rud
Rute: Baker Østbys vei 5


Nærliggende lignende selskaper
Layouts Layouts 359 meter
Grafisk Graphic Designer Szumowska Grafisk Graphic Designer Szumowska 3 km Grafisk designer. E-postkommunikasjon på norsk, engelsk og polsk. Telefonanrop, kun ...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler