facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Annen Etage

Info

Annen Etage er Arendals cocktailbar. Du finner oss på Langbryggen 3, rett over No.1 Sportsbar.

Historie

Annen Etage house-lounge finner du på 2.etage på Langbryggen 3, Arendal (inngang via Castelle, Langbryggen 5).

På Annen Etage spiller Arendals flinkeste djs lykkelig og stemningsfull housemusikk, som du lytter til imens du nyter utsikten over Langbryggen/Pollen. En herlig oase løftet over byens travle gater.

Lokalet er innrettet med "god stil". Dekorativt tapet, nydelige lysekroner, myke puter og 2 senger til de som vil koble helt av. I baren står noen av byens flinkeste bartendere, som med glede vil guide deg mot nye og spennende smaker. Du kán bestille den vanlige "vodka/redbull" men vi anbefaler deg å la oss hjelpe deg med å utvikle din smakshorisont.

Som gjest hos oss forventer vi at du er over 20år, kommer kledt på til fest og er forberedt på hjelpe den gode og voksne stemningen. ---- Overholder du dette, så gleder vi oss til å se deg på Annen Etage. Velkommen!

Adresse: Langbryggen 3 , Arendal 4841, NO
Telefonnummer: 982 83 222
on.elletsac@sanoj
By: Arendal
Rute: Langbryggen 3
Postnummer: 4841



relaterte søk: annen etage fornebu, annen etage bekkestua, annen etage røa, annen etage lambertseter, annen etage sandvika, annen etage interiør, annen etage continental, eik annen etage meny
Anmeldelser
Nydelig musikk, god stemning og en fantastisk bar med alt en kan ønske seg. Alltid blid betjening, fagfolk som vet å lage drinker/coktails. Som et tips, bestill en Sigmund Sour hvis du er glad i litt fløtemyk Rum og litt bitterhet.
Det perfekte stedet for en god drink i behagelige omgivelser!
Wat? Var jeg her? Kult.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Annen Etage.

Arendal cocktail-barer

åpningstider, plassering. Langbryggen 3 kart bykart, satellitt visning. Annen Etage adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Annen Etage. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Annen Etage med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler