facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Annes Hudpleie & Spa

Annes Hudpleie & Spa

Info

Fører Babor, Exuviance, Thalgo, M-Ceutic og Elixir Cosmeceuticals

Adresse: Engen 4, 5011 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 55 23 14 05
By: Bergen
Rute: Engen 4
Postnummer: 5011


åpningstider

Mandag: 10:00 - 16:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 17:00


relaterte søk: annes hudpleie gavekort, medisinsk hudpleie bergen, annes hudpleie blogg, amber spa, spa bergen, annes hudpleie onlinebooq, kjerstis hudpleie, hudpleie menn bergen
Anmeldelser
Fin ansikt behandling og nydelige omgivelser, men gir to stjerner pga at øyebrynene mine som jeg trodde bare skulle "ryddes" ble nappet alt for tynne. Det er forsatt fyldige bryn som gjelder så jeg er veldig veldig lei meg. Pga min alder er det ikke sikkert de noen gang vil vokse ut igjen heller.
Kvinne i "usynlig-alder" følte seg igjen synlig og energisk men samtidig avslappet etter en lett ansiktsbehandling denne kalde mars dagen. Anbefaler stedet på det varmeste - især Maren og hennes "magiske hender".
Det er bare helt fantastisk å være her. Herlig atmosfære, herlig betjening og mann føle seg som ett nytt menneske etterpå. som å komme inn i ett ny verden av herlige dufter og utrolig hyggelige arbeidere.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler