facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Antik & BruktButikken Hærtatahørt

Antik & BruktButikken Hærtatahørt

Info

Hærtatahørt eies og drives av frøken Tangedal. Her finner du alt du måtte tenke deg og litt til. Hit anbefales det og ta en titt innom.

Adresse: Kongsvingervegen 871, Sander
Telefonnummer: +4796738939
By: Sander
Rute: Kongsvingervegen 871


Anmeldelser
Sjarmerende butikk med "alt" av antikviteter og brukt. Variabel priser.
Her kan du finne alt mulig, mye bra varer og gode priser
Mye messing og sølvtøy. Langt over gjennomsnittet overpriset. Men ble med en runde i butikken for å se. Orket ikke engang begynne å prute på prisene som var satt latterlig høyt.
Meget fornøyd med kjøp av en slagverk.
Bra utvalg og spennende sted
Det står at det åpner 1100 og 1130 var det fremdeles ikke åpnet. Når vi ringer, er eieren på ferie og vikaren gidder ikke komme på jobb. Når vi spør om nummeret til vikaren får å høre om han er langt unna. Vil ikke eieren gi oss nummeret. Ikke spesielt interessert i å drive butikk!!
Morsom, overfylt butikk med mye rart.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Antik & BruktButikken Hærtatahørt.

Sander antikvitetshandel

åpningstider, plassering. Kongsvingervegen 871 sander bruktbutikk kart bykart, satellitt visning. Antik & BruktButikken Hærtatahørt adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Antik & BruktButikken Hærtatahørt. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Antik & BruktButikken Hærtatahørt med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler