facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Antons Kulturhistoriske Senter

Antons Kulturhistoriske Senter

Info

Antons Kulturhistoriske Senter er eit nostalgimuseum med hovudfokus på etterkrigstida og spesielt 50 og 60- tallet.

Historie

Velkommen til Antons Kulturhistoriske Senter, stedet for en positiv nostalgiopplevelse. AKS er et nostalgimuseum med hovedfokus på 50 og 60-tallet, og eies og drives av Anton Kåre Drønen, med god hjelp av familie og venner. AKS, holder til på Frøland i Samnanger Kommune i Hordaland. Samnanger ligger med sin vakre natur blant fjord og fjell som et bindeledd mellom Bergen og Hardanger.

I underetasjen er det utstilt en del gamle kjøretøy, de fleste fra 50 og 60-tallet, og rundt disse finner du historikk og gjenstandar som er knyttet til disse. I andre etasjen er det en vandring gjennom dagliglivet slik det var for ”en tid siden”, og de fleste som har levd en stund, vil nok kjenne seg igjen i de ulike utstillingene. Her har vi også en Kafè der en kan kjøpe seg en kopp kaffi og noe å bite i, mens en ser på en nostalgisk filmsnutt, eller en kan spille ein gammel slager på den gamle jukeboksen som står i et hjørne.

Ønsker du å avlegge et besøk, kan du komme innom de åpningsdagene som blir annonsert her, eller bestille omvisning. Vi tar imot både enkeltpersoner og grupper. Ta kontakt på melding, eller ring 92286972, for spørsmål eller avtaler.
I 2017, har Antons Kulturhistoriske Senter, 10 års jubileum! Vi bygger om med endel nye og spennende utstillinger i jubileumsåret.
Følg med framover. Vi satser på å ha åpent så snart vi er klar



Adresse: Frøland 9, 5650 Tysse, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 92286972
By: Tysse
Rute: Frøland 9
Postnummer: 5650


Anmeldelser
Veldig bra
Mykje historie. Kunnskapsrik vert. Må besøkast.
Fantastisk vaffel, strøken smak. Gøye bila.
Oversatt av Google Beauty Original Красота
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Antons Kulturhistoriske Senter.

Tysse museum

åpningstider, plassering. Frøland 9 tysse museum/kunstgalleri kart bykart, satellitt visning. Antons Kulturhistoriske Senter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Antons Kulturhistoriske Senter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Antons Kulturhistoriske Senter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler