facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Apex Regnskap AS

Adresse: Martin Linges vei 25, 1364 Fornebu, Norge
Telefonnummer: 95 11 50 25
Stat: Akershus
Distrikt: Bærum
By: Fornebu
Rute: Martin Linges vei
Husnummer: 25
Postnummer: 1364


åpningstider

mandag: 08:00–16:00
tirsdag: 08:00–16:00
onsdag: 08:00–16:00
torsdag: 08:00–16:00
fredag: 08:00–16:00
lørdag: Stengt
søndag: Stengt

Anmeldelser
Jeg har hatt det store privilegiet av å samarbeide med Apex Regnskap ved Arfan Ghaffar i mitt selskap, og jeg kan med sikkerhet si at han har vært en uvurderlig ressurs for oss. Fra første dag har Arfan Ghaffar vist en dyp forståelse av vårt forretningsområde og de økonomiske utfordringene vi står overfor. Hans ekspertise innen regnskap og økonomisk planlegging har hjulpet oss med å navigere gjennom komplekse skatteregler og rapporteringskrav med letthet.nArfan Ghaffar er ekstremt nøyaktig og detaljorientert, noe som er avgjørende for å sikre at våre regnskaper er korrekte og i samsvar med gjeldende lover og standarder. Hans evne til å identifisere selv de minste feilene og raskt rette dem opp har spart oss for både tid og penger, og har beskyttet oss mot potensielle juridiske problemer. En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene til Arfan Ghaffar er hans proaktive tilnærming til regnskapsføring. Han ser alltid etter måter å forbedre våre økonomiske prosesser og gir råd om hvordan vi kan optimalisere ressursene våre. Dette har ført til mer effektive arbeidsflyter og bedre kostnadskontroll. Arfan Ghaffar er alltid tilgjengelig og rask til å svare på våre spørsmål og bekymringer. Han tar seg tid til å forklare komplekse økonomiske konsepter på en måte som er lett å forstå, noe som gjør oss trygge på de økonomiske beslutningene vi tar. Hans vennlige og profesjonelle tilnærming gjør samarbeidet både enkelt og hyggelig.nGjennom hele samarbeidet har Arfan Ghaffar vist et sterkt engasjement for vår virksomhets suksess. Han har konsekvent levert resultater av høy kvalitet, til rett tid og med den største grad av integritet. Vi føler oss alltid sikre på at vår økonomi er i de beste hender.nJeg kan på det varmeste anbefale Arfan Ghaffar til alle selskaper som søker en pålitelig og dyktig regnskapsfører. Hans innsikt, pålitelighet og dedikasjon til vårt selskap har hatt en positiv innvirkning på vår virksomhet. Vi ser frem til å fortsette vårt samarbeid i mange år fremover.
Etter at mitt selskap byttet til Apex Regnskap etter 3 år hos et annet selskap forstod jeg virkelig hva ekspertise var for noe. Utrolig ryddig, trygt og løsningsorientert. Dette er milevis foran konkurrentene med tanke på personlig oppfølging og service. De har hjulpet meg med å forenkle og effektivisere arbeidet med regnskapet. Kan ikke annet enn å anbefale Arfan og teamet hans på det sterkeste til alle som trenger en kompetent, proaktiv, pålitelig og dyktig regnskapsfører.
Jeg er utrolig takknemlig for at jeg kom i kontakt med Arfan og Apex Regnskap. Kommunikasjonen har vært eksepsjonell, og teamet består av dyktige, løsningsorienterte mennesker som virkelig bryr seg. Jeg er svært fornøyd med deres tjenester og kan på det varmeste anbefale Apex Regnskap til alle som trenger pålitelig regnskapshjelp!
Byttet i starten av 2024 over til Apex Regnskap og er strålende fornøyd med tjenestene som tilbys - spesielt den gode oppfølgingen. Vil særlig legge igjen en god tilbakemelding til Arfan ved Apex, som har kommet med gode nye løsninger tilpasset mitt selskap. Opplever Apex regnskap som veldig dyktige, effektive og løsningsorienterte - de har tatt et oppdrag på kort varsel og blant annet innført systemer som har effektivisert og forenklet regnskapet samt. bistått med rådgivning innen komplekse rettslige problemstillinger. Apex Regnskap anbefales på det sterkeste til alle som ønsker en pålitelig, kunnskapsrik og effektiv regnskapspartner.
Jeg har brukt Apex regnskapsfirma for min virksomhet og jeg kan ikke være mer fornøyd med tjenestene de tilbyr. Fra dag én har de vært profesjonelle, pålitelige og ekstremt hjelpsomme. De har alltid vært tilgjengelige for å svare på mine spørsmål og gi råd. Jeg anbefaler Apex regnskapsfirma til alle som trenger profesjonell og pålitelig regnskapsføring.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Apex Regnskap AS med offentlig transport


IT Fornebu 190 meter
145
24
270
28
31
31E
81
Fornebu 310 meter
B22
Rolfstangen 350 meter
31
Fornebu vest 420 meter
145
24
270
28
31
31E
81

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler