facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Apollonia Tannklinikk

Apollonia Tannklinikk

Info

Velkommen til Apollonia Tannklinikk i Ålesund.

Historie

Vi tilbyr forebyggende tannpleie, allmennbehandling, tannregulering, kirurgi, tannkjøttsbehandling, tannimplantater, lystgass og narkose.
www.apollonia.no
E-post: [email protected]



"Colosseum Tannlege Ålesund tilbyr et helhetlig tannhelsetilbud for deg og familien. Om du er ung eller gammel, har skjeve tenner eller mangler tenner – vi behandler deg gjennom alle livets faser. Uansett behov har vi kompetansen til å følge deg hele veien uten at du må oppsøke en ny klinikk. Vi tilbyr forebyggende tannpleie, restaurering av særlig ødelagte tannsett, allmennbehandling, kirurgi, tannkjøttsbehandling, tannregulering og tannimplantater. Hos oss kan du få behandling i narkose."
Adresse: Keiser Wilhelmsgate 25, 6003 Ålesund, Norway
Telefonnummer: 70 10 46 70
on.ainollopa@tsopamrif
By: Ålesund
Rute: Keiser Wilhelmsgate 25
Postnummer: 6003


åpningstider

Mandag: 08:00 - 19:00
Tirsdag: 08:00 - 19:00
Onsdag: 08:00 - 19:00
Torsdag: 08:00 - 19:00
Fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag: 12:00 - 13:00
Søndag: 17:00 - 18:00


relaterte søk: apollonia ålesund åpningstider, apollonia tannlegesenter, apollonia tannlege stavanger, tannlege ålesund akutt, apollonia ålesund priser, tannlege ålesund pris, tannklinikk ålesund, tannlege ålesund sentrum
Anmeldelser
Begynte timen med 15-20 bilder av tennene med et digert kamera og et svært speil nedi kjeften, dette som bevis i tilfelle jeg skulle saksøke dem ?? Ikke en fin start på forholdet. Fikk tatt noen røntgen og fikk beskjed om at jeg hadde to hull og visdomstenner som måtte trekkes, men ingen informasjon om hvor jeg hadde hull og hvorfor visdomtenner måtte trekkes, fikk ikke se bildene engang? Veldig hemmelighetsfulle. Veldig lite hyggelig den tannlegen, sa blant annet at han var lei av folk med tannlegeskrekk og virket irritert. Resepsjonen var problematisk fra starten av.. Bare å styre unna vil jeg si.
Veldig store prisar og ikkje presis tannlege til timen, måtte vente kvar gong rundt 30 min. Siste timen blei avbestilt i siste øyeblikk pga tannpleieren var sjuk og ingen andre kunne behandle meg. Eg var ringt fra klinikk når eg var på vei til timen, etter å hadde tatt ferge og tapte ein arbeidsdag. Veldig skuffende og heilt urettferdig fordi viss pasient avbestiller i mindre tid enn 24 timar må betale gebyr mens i motsatt tilfelle klinikken viser ingen ansvar.
Svært uprofesjonelt og dårlig behandling i forhold til pris. Dette betalte jeg 5 405kr for + 350kr på legevakt + medisiner. IKKE GODTA Å BLI SENDT HJEM UTEN RESEPT PÅ SMERTESTILLENDE, ETTER Å HA TRUKKET VISDOMSTENNER. Skaffet time før jul pga smerter nede i venstre side av munn. Møter en grei tannlege som skriver ut en kur. Vi setter opp en ny time etter jul, da han mener jeg burde fjerne begge visdomstenner nede. Ut i fra røntgenbilde mener han at jeg ikke behøver å fjerne tennene oppe. Vi diskuterer smertestillende og han forklarer at Ibux eller paralgin forte er det mest vanlige. Når timen nærmet seg får jeg en telefon om at han er sykemeldt, men at jeg får en dyktig tannlege. Måtte da utsette timen og skaffe meg fri på nytt. Vi avtalte at jeg skulle få beroligende før timen. Når jeg ringer inn samme dag for å forsikre meg at jeg møtte til riktig tidspunkt, forteller sekretæren at jeg må møte opp fastende. Dette hadde jeg ikke fått beskjed om på forhånd?? Følge mitt og jeg ble tatt til sides av tannlegen. Da planla vi timen og hvilke tenner som skulle fjernes. Han mener han skal fjerne oppe og nede på venstre side. Dette er noe merkelig med tanke på den forrige tannlegens vurdering. Etter timen som var på en fredag, ble jeg sendt hjem uten noe smertestillende. Hadde fått beskjed om at Ibux og paracet ville ta smerten. Etter flere timer der jeg vrei meg i smerter, og med forsøk på å få bort smerten med ising, Ibux og Paracet, dro jeg på legevakten. Der ble jeg sittende å vri meg i 1,5 time med høy og intens smerter, tårene trillet. Legen ga meg resept på Tramadol 50mg. Timen betalte jeg 350kr for + medisiner på apoteket lørdagen. Jeg dro hjem og hadde ingen smertelindrende effekt av medisinen, ble bare sløv og noe kvalm. Hadde heldigvis ei venninne som hadde paralgin liggende fra da hun trakk selv. For paralgin er helt normalt å få etter en slik behandling. Nå i dag på mandag sto jeg opp for å kunne ringe tannlegen å be om resept på paralgin, da dette var det eneste som ga effekt. Da blir jeg bedd om å komme inn til ny undersøkelse som jeg må betale for. Noe jeg var villig til, men der var det ikke ledig før i morgen. Dette er helt uforsvarlig. Tannlegen har selv ansvar for sine pasienters behandlingsløp og smertelindring. Nå må jeg skaffe meg hastetime på et legekontoret og igjen bruke mer tid og penger pga en tannlege som ikke tar ansvar eller ser pasientens behov. Jeg har alltid tenkt at tenner er ikke noe å spare penger på, men det er det tydligvis, lønner seg overhodet ikke å gå til private bedrifter! Kommer til å dele min opplevelse med familie, kollegaer, venner og alle med tannproblemer.
1. Dårlig service. 2. Langt ifra så god på tannlegeskrekk som di sier di er. Tar seg ikke nok tid til pasienten eller lytter til pasienten. 3. Kvantitet over kvaliteten. Gjør heller mange små behnadlinger som koster skjorta enn å faktisk hjelpe. 4. Dyrt og gjør det som gir dem mest penger. Altså lite og dårlig behandling og du må inn igjen og inn igjen. 5. Bruker nesten 3 uker på å sende journal når du ber om det. Leser også her uriktigheter som viser at tannlege ikke har lyttet, pluss han omtaler meg som en han og ikke en hun. Så vet tannlegen egentlig hva han skriver og hvem han behandler?
Jeg er alvorlig redd for tannlegen... men jeg er ikke redd Fredrik Skodje og teamet hans. Dyktige, rolige og forståelse full. Føler meg absolutt trygg her. På alt i fra tannleger, til tannpleiere og resepsjonist. Tannlege skrekken min er nok ikke kurert, men den er kurert nok til at jeg har funnet min trygge plass og behandle mine tenner på en trygg og sikker måte. Her har de gitt meg en mulighet og trygghet til og kunne ta vare på tennene mine i framtiden Mvh Jannicke
Jeg var litt skeptisk til klinikken når man leser alle de dårlige anmeldelsene de siste årene, men ble veldig positivt overrasket. Jeg har tidligere hatt reguleringstannlege her for mange år siden, og var den gang veldig fornøyd med både Apollonia og Nils Jørgen Selliseth. Kontaktet de nylig for et problem som oppsto med en permanent retainer, og damen i resepsjonen var svært behjelpelig og fant raskt frem informasjon som lå over 15 år tilbake i tid. Fikk relativt raskt time for å fikse problemet og slapp enda til å betale noe også! De sa det var bare å ta kontakt igjen om det skulle bli behov for å fikse noe mer - alt i alt en god opplevelse!
Jeg var hos kjeveortoped Nils Jørgen Selliseth. Jeg er kjempe fornøyd av hele behandlingen jeg hadde. Alle 3 sykepleier som tatt rtg, skann og bilder er snille og flinke, også legen var kjempe hyggelig og godt forklarte meg hvordan kan bli ordnet problemet mitt og hva jeg kan forvente i framtiden, også hva det kan koste. Snill dame på resepsjon.
Dårlig servis!!!!!! DE BESTILTE TIMEN TIL MEG SOM JEG VIL IKKE HA UTENOM Å SPØRE MEG.
Takk for rask og super service sendte forespørsel via nettsiden, ble kontaktet av en trivelig dame like etter. Forklart situasjonen å fikk hjelp samme dag, med tannlege Trude Eggesvik. Trude var utrolig trivelig, å oppleves dyktig og profesjonell. Gjorde tannlege besøk til en fornøyelse ikke var det avskrekkende dyrt heller. Blir min faste tannlege videre.
Jeg har kronisk periodontitt og har fått jevnlig behandling for dette i flere år. For en tid tilbake sluttet dessverre min faste periodontist så jeg måtte finne en ny og valgte Anders Skodje. Etter den første rådyre "undersøkelsen" av ham selv ikke noe behandling ble jeg overlatt til tannpleiere. Han sa at tannpleierne hadde fått spesialopplæring i behandling av periodontitt men de gjorde allikevel bare det som tannpleiere vanligvis gjør. Ikke det som en periodontist skal/bruker å gjøre. Prisen var derimot den samme som hos spesialist. Jeg ble, i løpet av et drøyt år, behandlet av en forskjellig tannpleier hver gang. En av dem fortalte meg at A. Skodje lot de gjøre jobben for seg fordi han mener at de gjør en bedre jobb enn ham selv... ??? I løpet av dette året så jeg ikke A. Skodje en eneste gang og min tilstand ble etterhvert tydelig forverret. Jeg har nå funnet meg en ny spesialist som gjør det en spesialist skal gjøre. Skaden er dessverre allerede skjedd men min tilstand er heldigvis stabil igjen. Jeg ønsker ikke å bli kontaktet av klinikken.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Apollonia Tannklinikk med offentlig transport


Kiperviktorget E136 130 meter
100
101
110
2
210
230
237
250
3
31
351
681
690
905
FB65
St. Olavs plass 160 meter
1
10
11
12
18
21
4
Parkgata 170 meter
1
10
11
12
18
4
Ålesund rådhus 190 meter
100
101
110
2
210
230
237
250
3
31
351
681
690
905
Dronning Sonjas Plass 230 meter
1
18
21

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Apollonia Tannklinikk.

ålesund tannlege og tannlegekontor

åpningstider, plassering. Keiser Wilhelmsgate 25 kart bykart, satellitt visning. Apollonia Tannklinikk adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Apollonia Tannklinikk. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Apollonia Tannklinikk med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Sentrum Tannklinikk Ålesund Sentrum Tannklinikk Ålesund 141 meter Flinke folk som gjør behandlingen behagelig. Selv for oss med sprøyte skrekk. Digger...
Løvenvold Tannlegesenter Løvenvold Tannlegesenter 196 meter Veldig fornøyd
Tannklinikk STANI, Langevåg Tannklinikk STANI, Langevåg 4 km Oversatt av Google Innledningsvis sier en ting, faktisk en helt annen. Verste oppleve...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler