facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Apotek 1 Mørkved

Apotek 1 Mørkved

Historie

Vi ved Apotek 1 Mørkved ønsker å møte deg som kunde med omsorg og kunnskap om helse. Apoteket ligger med kort avstand til lokale legekontor/ tannlege. Forøvrig er vi det eneste apoteket i Bodø med studentrabatt på alle handelsvarer. Velkommen innom for en hyggelig handel. Vår kunnskap din trygghet!

Adresse: mørkvedsenteret 17, Bodø Mørkved, Nordland, Norway
Telefonnummer: 75557070
By: Mørkved
Rute: mørkvedsenteret 17
Postnummer: Bodø


åpningstider

Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: apotek hunstadsenteret, apotek 1 nationaltheatret, apotek bodø, apotek 1 storhaug, apotek hunstadsenteret bodø, apotek 1 storo, apotek city nord, apotek 1 geilo
Anmeldelser
Fint lokalt apotek med suverene ansatte. Alle som en. Bor du på mørkved er det dumt av deg og ikke bruke dette apoteket.
Meget bra Apotek. Ofte gode tilbud på produktene og alt innen medisin. Har de ikke det du har behov for, bestiller de for deg. Blide, kvalifiserte og med god faglig kompetanse.
Hyggelig personale Diskresjon. Hjelpsomme. Dyktige fagpersoner.
Bra utvalg av steorider, Flott sted.
Bra apotek med dyktige ansatte.
Near the university
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler