facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Apotek1 Karmsundsgata

Apotek1 Karmsundsgata
"Velkommen til Apotek 1 Karmsundgata Senter. Vårt mål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta vare på egen helse."
Adresse: Karmsundgata 60, 5529 Haugesund, Norway
Telefonnummer: 52728200
By: Haugesund
Rute: Karmsundgata 60
Postnummer: 5529


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: Apotek åpningstider, Apotek 1 Majorstuen, Apotek 1 Orkanger, Apotek 1 Skjetten, Apotek 1 Skedsmokorset, Apotek 1 hillevåg, Løveapoteket Haugesund, Apotek 1 Haugesund sykehus
Anmeldelser
Kom med digitalt førerkort og bank-kort uten bilde-ID. Deilig å måtte kjøre til annet apotek da der det forøvrig var null problem når man kom ut fra operasjonssalen for 1.5t siden og har svært vondt. Makan til regelryttere, gå en annen plass! Har gjort det på denne måten gjerne med ettpar kontrollspørsmål før så er egentlig litt forbannet over 30-40min ekstra kjøring rundt når man er nyoperert pga dette. Kundeservice mer mer enn ett falskt smil i kassen..
Apoteket ligger veldig lett tilgjengelig fra Karmsundsgaten og har gode parkeringsforhold. Veldig hyggelig, dyktig og behjelpelig betjening.
Jeg fikk utlevert feil styrke på en medisin som var reseptbelagt. Da jeg var tilbake og fikk ny medisin fikk jeg en beklagelse o Jeg måtte betale medisinen en gang til fast det var apotekets feil. Er dette virkelig mulig har aldri oppplev det i noen annen butikk?
Topp service, veldig god veiledning. Beste apotek .
Et lite, men greit apotek.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Apotek1 Karmsundsgata.

Haugesund helseadministrator

åpningstider, plassering. Karmsundgata 60 kart bykart, satellitt visning. Apotek1 Karmsundsgata adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Apotek1 Karmsundsgata. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Apotek1 Karmsundsgata med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler