facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Apotekergaarden Finnsnes

Info

Apotekergaarden finner du i sentrum av Finnsnes.1.etg inneholder butikklokaler. I 2.etg finnes kontorer til ulike virksomheter med felles møte-spiserom.En fin leilighet er og for utleie. Gården var tidligere lokalene til apoteket på Finnsnes.

Adresse: Storgata 47, 9300 Finnsnes, Norway
Telefonnummer: 41681594
By: Finnsnes
Rute: Storgata 47
Postnummer: 9300


Anmeldelser
Betjeninga er alltid blid og høflig. De anstrenger seg for å svare/utføre det de blir spurt om, og jeg opplever å bli ivaretatt. Jeg har alltid en god følelse når jeg forlater apoteket.
Alltid god hjelp og hyggelig betjening.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Apotekergaarden Finnsnes.

Finnsnes lokal tjeneste

åpningstider, plassering. Storgata 47 kart bykart, satellitt visning. Apotekergaarden Finnsnes adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Apotekergaarden Finnsnes. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Apotekergaarden Finnsnes med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Småtjenester As Småtjenester As 349 meter Vaktmester og «altmuligmann» til din disposisjon.
Hevrin Frisør Hevrin Frisør 536 meter Hevrin Dame og Herren frisør
Botn Beauty UB Botn Beauty UB 4 km Hei! Vi i Botn Beauty holder til på Finnfjordbotn vgs og tilbyr gelénegler. Send oss ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler