facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Aqila As

Aqila As

Info

Aqilas historie strekker seg, gjennom de sammenslåtte selskapene Fr. Wangsvik og Hovdan, helt tilbake til 1930-tallet. Aqila AS har lang erfaring og solid kompetanse på gjennomføring av små og store elektroentrepriser.



"Aqila AS leverer elektrikertjenester innenfor næringsbygg, enebolig/leiligheter, service og rehabilitering, maritim og offentlig sektor. Aqila AS har bred faglig kompetanse innenfor elektroinstallasjon, automasjon, tele/data, varmepumpe og brannvarsling/adgangskontroll. Vi er en aktiv part i det grønne skiftet med deltakelse i ladeanlegg for bil og båt samt solcelleanlegg/vindkraft.Aqila AS er en elektroinstallatør som tilbyr elektrikertjenester til bedrifts- og privatmarkedet i hele Lofoten. Virksomheten har drøye 90 ansatte og omsetter for om lag 100 millioner. Aqila AS dekker hele Lofoten med lokasjoner i Svolvær, Gravdal, Ramberg og Røst. Aqila As er et heleid datterselskap av Lofotkraft, og en del av Lofotkraft-konsernet."
Adresse:
By: Gravdal


åpningstider

Mandag: 07:00 - 15:00
Tirsdag: 07:00 - 15:00
Onsdag: 07:00 - 15:00
Torsdag: 07:00 - 15:00
Fredag: 07:00 - 15:00


relaterte søk: Aqila ansatte, Lofoten Elektro, Skipselektronikk Svolvær, Vågan Elektro
Anmeldelser
Fantastisk. Hadde ei uteledning som mangla kontakt. Fikk hjelp med dette. Tusen hjertelig.
Godt fornøyd med Aqila.
Trivelige folk, god service.
Serviceinnstilt og flinke :-
Flott. God service
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler