facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Arbeiderbevegelsens Folkehøgskole Ringsaker

Arbeiderbevegelsens Folkehøgskole Ringsaker

Info

Folkehøgskole med faglig tyngde og enerom! Med workshop og opplevelser, seminar og internatliv sår vi spirer til faget du vil lære. Vi skaper #dittbesteår!

Adresse: Stertivegen 26, 2390 Moelv
Telefonnummer: 62357370
on.liamrfa@tsop
By: Moelv
Rute: Stertivegen 26
Postnummer: 2390



relaterte søk: arbeiderbevegelsens folkehøgskole blogg, folkehøgskole trøndelag, ringerike folkehøgskole, folkehøgskole med datalinje, folkehøgskole oppland, folkehøgskole nord trøndelag, fn akademiet, folkehøgskole friluftsliv
Nærliggende lignende selskaper
Moelv skole Moelv skole 3 km Moelv skole er helt nybygd og ligger vakkert plassert i sentrum av Moelv. Skolen har ...
Kilde skole Kilde skole 4 km Kvalitets skole.
Norges grønne fagskole - Vea Norges grønne fagskole - Vea 5 km Inspirerende!
Anmeldelser
Helt forferdelig skole. Anbefaler ingen å starte her hvis du respekterer deg selv, det er ikke verdt det. Det finnes mange andre skoler som er mye bedre, hadde jeg sjekket ut mer og ikke bare gått etter studietur som ikke engang ble noe av pga skolen tydeligvis ikke hadde råd så hadde jeg valgt noe mye bedre enn dette her. Selv har jeg konstante mareritt derfra.
Arb fhs er en fantastisk skole med mange flotte elever, alle er veldig hyggelige og omsorgsfulle. Ansatte er like trivelige. Rektor er fantastisk, hjelper til så godt hun kan vis dere lurer på noe, har tatt feil valg eller vil endre noe. Derimot Marit er et mennesket med stort hjerte og hjelper til uansett hva det handler om. Hun er den beste til å både lytte og hjelpe uansett hvilken situasjon det gjeller. Hun dømmer ingen, men skjønner og hjelper. Hun har strålende fin personlighet og er flott å snakke med! Anbefaler skolen!
Sønnen vår gikk her i fjor. Jeg vil absolutt anbefale andre foreldre å ikke sende barna sine hit! Sønnen vår fikk ikke den undervisningen vi var forespeilet på forhånd,og som skolen reklamerte med. Sosialt var skolen heller ikke slik som vi hadde forventet. Dere finner en bedre skole enn dette til barna deres!
Flott skole med hjertet til venstre og plass til alle.
En flott skole der jeg gjorde de første spennende oppgavene i journalistikk og foto.
Lei av kristne folkehøyskoler? Da er dette perfekt for deg!
Flott skole med mange flinke lærere!
Veldig hyggelige ansatte, flotte linjer og fantastisk sted.
kjempedårlig
Oversatt av Google Jeg vil ikke anbefale denne skolen til noen med mindre jeg absolutt hater dem. Det er urent, personalet er frekt og de gir ikke det du betaler for! Original I wouldn't recommend this school to anyone unless I absolutely hate them. It's unclean, the staff are rude and they don't give what you pay for!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler