facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Arboretet og Botanisk hage, Milde

Arboretet og Botanisk hage, Milde

Info

Arboretet og Botanisk hage Bergens vakreste. Nettsideadresse: www.uib.no/arboretet/

Adresse: Mildevegen 240, 5259 Hjellestad, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 55 58 72 50
By: Hjellestad
Rute: Mildevegen 240
Postnummer: 5259



relaterte søk: blondehuset arboretet, arboretet badeplass, arboretet bergen kart, milde bergen, arboretet og botanisk hage på milde hjellestad, botanisk hage bergen åpningstider, arboretet bergen buss, arboretet bergen åpningstider
Anmeldelser
Fantastisk sted. Masse flotte planter. Og et utall av nydelige rhododendroner. Flott å rusle rundt og nyte synet av alle dei vakre blomstene ! Flotte turstier i skogen.fuglene kvitrer . Reint og fint. Flotte badesteder med offentlige,rene toaletter med antibac. Åpen kafe kun på søndager og helligdager.du kan grille på strendene. Sett gjerne av en hel dag til å nyte dette stedet.
Fantastisk flott område,godt vedlikeholdt. Hyggelige folk som arbeider i både arboret og hage. Spesielt hyggelig og interessant var å få bli med på foredrag og "høsting" av hvitløk.
Eventyrlig sted med ulike turstier og turveier. Her er fint å være for alle.. barnefamilier kan gå med vogn, sykler, eller gå på stier eller bare rusle rundt å se på planter, og ta ett bad i sjøen på en av badestrendene her. Blondehuset har åpent lørdag og søndager noen timer der en kan kjøpe seg kaffi, te, is, ferske vafler osv. Det står også griller ute med stranden . Noen benker er der også, og toalett .
Fantastisk plass. Nydelige blomster å fine stier så det er lett å komme frem de fleste plasser. Stort å variert, en del folk til visse klokkeslett på finværs dager.
Var i den delen med «labyrinten». Brosjyren viste fantastiske bilder, virkeligheten var vissen. Det var ikke mye å skryte av. Anbefales ikke. Mulig det er finere på noen av de andre områdene.
Nydelig med alle krokusene. Alltid kjekt å gå tur i arboretet. No gleder vi oss til rhodedendron og roser. Lynghagen er også fin no langfredag.
Fantastisk turområde og syn av blomster/ planter og trær. En opplevelse og meget lærerikt. Anbefales på det varmeste
Opplevelse å se hvordan naturen våkner til liv her om våren. Rhododendron i full blomst med alle sine koloritter. Planter og trær er godt merket med rikholdig informasjon. All honnør til dem som jobber der.
Flott turterreng og mulig for å kjøre inn med handikapbil for nærmere parkering
Her er vi ofte. Du kan gå lange turer blant blomster og trær. Vekstene er merket med navn. Barn kan løpe fritt rundt.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler