facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Arctic Club/Svingen DiscoPub

Info

SVINGEN DISCO PUB i Heggelia, er åpent hver Fredag og Lørdag, fra kl.18.00
ARCTIC CLUB i Bardufoss Sentrum, er åpent hver fredag og Lørdag, fra kl.22.00

Historie

SVINGEN DISCO PUB i Heggelia, er åpent hver Fredag og Lørdag, fra kl.18.00
ARCTIC CLUB i Bardufoss Sentrum, er åpent hver fredag og Lørdag, fra kl.22.00

Adresse: TORGET, 9325 Bardufoss
Telefonnummer: 778 31 000 eller 90109080
By: Bardufoss
Rute: TORGET
Postnummer: 9325


Nærliggende lignende selskaper
Målselv Swingklubb Målselv Swingklubb 1 km Dette er en side for Målselv Swingklubb.
Jokern pizzabar as Tlf 77834344 Jokern pizzabar as Tlf 77834344 2 km Bittelitt utfordring å finne, tusen takk for super innsats av Google Maps Bra meny, ...
Anmeldelser
Utrolig aggressivt personell som jobber der, drar du med en vennegjeng på 10 stk er det bokstavelig talt helt gunstig å forvente at 1-2 av dere blir kastet ut, om dere drikker eller ikke. Har vært borti at ølen smaker råtten, og de lager dårlige drinker generelt sett. Anbefaler ingen å dra dit, men trist nok er det det eneste utestedet i Bardufoss.
Stedet folk drar til fordi det er ingen andre steder å dra. Arctic Club er i en klasse for seg selv. På en måte er det morsomt med den cheesy markedsføringen med tacky plakater laget i Microsoft Word, som kan sammenlignes med en glorete bursdagsinvitasjon laget i MS Paint av en 8-åring som prøver meget, MEGET hardt i å få ihvertfall én klassekamerat til å komme. Så er det de underlige radiosnuttene. Ta denne radiosnutten med Crazy Frog-sangen jeg tuller ikke i bakgrunnen: "Topp DJ og masse partymusikk er stikkordet for å stikke innom når du stikker ut for å stikke deg ut eller det stikk motsatte. Stikk innom for å stikk på ? når du likevel stikker av for å stikke ut i helga på Arctic Club, Bardufoss. Diskoteket som stikker seg ut som et sikkert stikk når du stikker ut." Hva ER dette for et sted? Du begynner nesten å lure på om bakmennene har vært på fest før eller i det hele tatt LIKER å feste. På utsiden over logoen har de aldri erstattet 4 pærer ut av 29 på det blinkende "nordlyset", som ødelegger for alle som har analretentiv OCD. Under der igjen står det "Discotek, Bistro, Kafeteria", men det må ha vært før min tid, ettersom jeg ikke kan huske at det verken har vært bistro eller kafeteria der og jeg er 30 år og har vokst opp i Bardufoss. Når du kommer inn blir skoene dine sittende fast på klistergulvet. Stedet lukter lunka øl. Støynivået er så høyt at det er umulig å snakke. Ølet smaker såpe. Toalettene ser ut som om de er glemt fra 70-tallet. 90% av kundene er menn. De har av og til stripping på fredager for å tilfredsstille/plage de seksuelt frustrerte militærmennene. De har TVer overalt med musikk-tv-kanaler og så mye flashy lys at det virker som om det er for å skjule hvordan det ser ut på innsiden. Når alt er over og lyset slås på tenker du at stedet er i nød for en totalrenovering. Arctic Club dukker opp i avisene nå og da for slåsskampene. Noen ganger lurer jeg på om det ikke er klientellet som er problemet, men stedet som gjør at folk vil slåss. På en måte ville jeg gitt Arctic 5 av 5 for at folk skal oppleve tragikomedien én gang og aldri igjen, men nei, det ER diskoteket som stikker seg ut som et sikkert stikk. NB! Du kan lytte på radiosnutten på YouTube. Søk etter "reklame for Artic Club".
Elendig service. Blir tvunget til å betale for å levere jakken var dongerijakke, men får den aldri levert ut. Vaktene var svært voldsomme og ubehagelig fysiske med gjestene. Eier trasker rundt i lokale i beruset tilstand og kaster ut gjester uten grunn. Anbefales absolutt ikke.
Fatøla var så sur ho var ikke drikkende. Bartenderen sa det var glassene som lagde usmak. Det har vært dårlige opplevelser hver gang jeg har vært der. Siste gangen jeg går dit.
Holder jakke som gissel og tvinger meg ut :- Go stæmning
For en plass! Terningkast en for at det er så dårlig at det er morsomt
Dårlig service. Dyre priser
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Arctic Club/Svingen DiscoPub med offentlig transport


Bardufoss sentrum 140 meter
100
130
301
310
316
317
318
319
FB90
Bardufoss sentrum 140 meter
Bardufoss sentrum 140 meter
100
130
300
301
315
316
318
319

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler