facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Arendal Begravelsesbyrå - Byglands Begr.byråer

Arendal Begravelsesbyrå - Byglands  Begr.byråer

Info

Arendal Begr.byrå og Froland Begr.byrå (Byglands Begr.byråer)
eies og drives i dag av Knut-R. Bygland.
Vi ønsker å være et rimelig alternativ til de etablerte byråer i distriktet.
Himle Begr.byrå ble startet av May Wenche Himle i september 2017

Historie

Arendal og Froland Begravelsesbyråer eies og drives av Knut-R. Bygland. Han er utdannet lærer og organist - og har undervist mange år i grunnskolen. Etter flere år som lærer fikk han praksis og opplæring hos et begravelsesbyrå i distriktet. Etter endt opplæring gikk turen til Hisøy hvor. Arendal Begravelsesbyrå ble etablert i august 1989.

Midt på 90-tallet ble også Froland Begravelsesbyrå etablert. Både Knut og tidlgere eier Randi,bodde mange år i Froland, hvor Randi jobbet på Froland skole og Knut på Mykland skole.

Alle byråene er tilknyttet Virke Gravferd, og kursing er gjennomført i regi av denne.Dette sikrer høy kvalitet i på alle plan i den daglige driften av byråene.

Vi samarbeider med Nyli Gartneri og Nyli Blomsterhjørnet i Arendal.

I januar 2017 etablerte vi den nye lavpriskjeden Byglands Begravelsesbyråer som omfatter Arendal og Froland Begravelsesbyrå, samt Himle Begravelsesbyrå (for hele Aust-Agder).

Himle Begravelsesbyrå eies og drives av May Wenche Himle som bor på Fevik i Grimstad. Hun er 37 år og utdannet sykepleier. Hun har jobbet som dette i Grimstad kommune i mange år. Hun er den eneste kvinnelige byråeier og begravelses-agent i Aust-Agder!
May Wenche samarbeider med Fevik Blomster.

Vi leverer de samme tjenester som andre begravelsesbyråer men til en langt lavere kostnad for familien. Vi betjener hele Aust-og Vest Agder.

Adresse: Ordfører Nielsensvei 6, 4817 Arendal, Norway
Telefonnummer: 37 01 02 51
on.sdnalgyb@tsop
By: Arendal
Rute: Ordfører Nielsensvei 6
Postnummer: 4817



relaterte søk: Konnestad Begravelsesbyrå minnesider, Begravelsesbyrå Grimstad, Himle Begravelsesbyrå Minnesider, Anmeldte dødsfall Arendal, Slaattene minnesider, Begravelsesbyrå Kristiansand, Conradi minnesider, Begravelsesbyrå Porsgrunn
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Arendal Begravelsesbyrå - Byglands Begr.byråer med offentlig transport


Nyskogen 110 meter
103
Hisøysvingen 400 meter
103
Hisøyfaret 480 meter
103

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler