facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Arendal Catering

"Arendal Catering tilbyr catering og mat av høy kvalitet i Arendal, og disponerer også møte og selskapslokaler på vakre Hove leirsenter. Vi har også buffet!BUFFET:Hver Søndag inviterer vi til søndagsbuffet, og vi har i tillegg buffet på utvalgte datoer, som eksempelvis i påsken. Buffeten inneholder flere forskjellige varme retter med tilbehør, et koldtbord og et utvalg av desserter på buffeten, så du finner noe for enhver smak. Alt er tydelig merket med allegener!CATERING:Arendal Catering tilbyr en rekke cateringprodukter til private og bedrifter, som ønsker mat til møter, selskaper, fester osv. Vi kan levere maten hvor dere ønsker, eller dere kan selv hente den på Hove. Cateringmenyen er variert, og du finner den her på hjemmesiden."
Adresse: Hove Leir Og Friluftsenter , Færvik 4818, NO
Telefonnummer: 37 08 54 83
By: Færvik
Rute: Hove Leir Og Friluftsenter
Postnummer: 4818



relaterte søk: arendal catering åpningstider, catering arendal tapas, koldtbord catering arendal, hovestua åpningstider, hove catering tromøy, selskapslokaler arendal, søndagsbuffet arendal, smørbrød arendal
Anmeldelser
Her kunne nok vært gjort en innsats, både med lokalet og matlagingen. Nokså enkel standard. Men rimelig pris...
Til min 80-årsdag bestilte jeg mat til 20 personer fra barn/ungdom, men med hovedvekt på godt voksne. Førsteinntrykket på nettet var positivt. Innbydende og informative sider, lett å få overblikk over tilbudene og lett å se hva en bestilling inneholdt. Valget falt på tapasmeny 3, med noen små endringer p.g.a allergier. For å få mer informasjon og for å drøfte endringene benyttet jeg mobil ved bestilling. Dagen før feiringen fikk jeg en hyggelig e-post med bekreftelse av bestillingen, info om hvem som kom til å levere maten samt et mobilnummer. Vi var svært fornøyde med maten og alle skrøt av utvalget, variasjonen og smaken. Det var rikelig med mat og ungdommene ønsket seg tapasbrønsj neste dag, noe også de voksne var fornøyd med. Konklusjonen er at valget av Arendal catering var et meget vellykket valg. Enkel bestilling, god oppfølging og meget god mat. Anbefales på det varmeste!
Anmeldelse gjelder Arendal Catering, Hovestua. spiste der 30.04 m. familie. Prisene er bra, topp at de har skille på 3 nivåer hvor de minste spiser gratis. Veldig godt utvalg, og generelt veldig bra nivå på maten. Kritikken går på at de har for fulle matbakker, så maten blir liggende for lenge på varme, og blir ulekker etter en stund. Samme gjelder kjøttpålegget. Frukt og kaker veldig bra, karamellpudding og panna cotta virker å være laget på melk og ikke fløte. Vannete og lite smak. Majones baserte dressinger som aioli m.m samt kjøttpålegg står ikke på kjøl - is. Små endringer vil gjør stor forskjell på kvalitetsintrykket. Vi spiste rett før stengetid, og det var mye mat fremme. Tips; Mindre mat i buffeten, og etterfyll oftere, så ser maten mer fresh ut. Eksempelvis så oksesteken helt tragisk ut, og fremdstod som en mellomting mellom beef jerky og stek. Kjøttpålegget var brunt i kantene, lå i romtemperatur, og svært lite delikat. Mattilsynet hadde garantert reagert.
Fantastisk god mat og utrolig god service. Strekker seg alltid langt for å innfri kundens ønsker.
Jeg er meget fornøyd med hvordan jeg ble møtt av det service innstilte personalet. Maten var tipp, topp og jeg er meget fornøyd med å ha en slik catering mulighet i det flotte området på Hove.
Spiste bufeet i dag 15.11. 2020. Veldig skuffet. Maten var altfor salt, pinnekjøtt var inntørka, kålrot stappa var saus, inntørket pålegg med diverse. Vært fornøyd tidliger men idag svært skuffet
Prisen er gått opp, og mindre utvalg av mat! Maten er forsåvidt ok, men er ikke som det var for et par år siden! Blir nok ikke noen flere turer til Hove for å spise middag.
Står at dere hoder åpent i dag , men når vi kommer ut er det stengt for privat arrangement . Hadde vært fint med en informasjon her på siden deres .
God mat, effektiv og serviceminded mann på kjøkkenet, og alltid presis leveranse med deilige smaker! Vi i Wannado benytter Arendal Catering til 90% av maten vi tilbyr i Klatreparken
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler