facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Arendal jazzklubb

Arendal jazzklubb

Info

Arendal jazzklubb ble stiftet i 2002. Klubben tilbyr kvalitetskonserter ca hver 14.dag og de fleste konsertene er lagt til Arendal kulturhus, Lille Torungen. Medlemskap i klubben koster 250,- for et helt år, og gir rabatter på alle konserter.

Historie

Litt om Arendal jazzklubb - formål, medlemskap, historikk

AJKs formål er å:
a) presentere konserter av høy kvalitet som representerer ulike typer ensembler og musikalske uttrykk
b) spre kunnskap om, øke forståelsen for og interessen for jazzmusikk og beslektede musikkformer.
c) samarbeide med andre organisasjoner innen kulturlivet hvis dette kan bidra til en styrking av musikkmiljøet.

Medlemskap:

For den beskjedne sum kr 250,- (kr 125,- for studenter/skoleelever) kan du få medlemskap for et helt år! Da får du rabatt på alle våre konserter, adgang til medlemskvelder og så vil du normalt få medlemsrabatt hvis du besøker andre jazzklubber i Norge. Dessuten får du stemmerett på jazzklubbens årsmøte.
Vi opererer med medlemskap for et skoleår ad gangen, dvs at når du betaler kontingent om høsten vil medlemskortet du får gjelde for den høsten og påfølgende vårhalvår.
Betal kr 250 til Arendal jazzklubb, bankkonto: 2895.11.72822 og merk innbetalingen tydelig med navn og adresse, så får du tilsendt medlemskort i posten!
Medlemskap kan også kjøpes i døra på våre arrangementer.

Styret i jazzklubben etter årsmøtet i 2016 er:

Styreleder: Preben Karlsen
Styremedlemmer: Åse Gjennestad, Anders Skog, Jørn Størkson og Pål Koren Pedersen.
Varamedlemmer: Vigdis O. Christensen, Frank Kvarstein og Inger Haugan Aasland .

Litt historikk:

Våren 2002 besluttet et enstemmig årsmøte i Aust-Agder musikkråd at man skulle ta initiativ til å få etablert jazzklubb i fylkeshovedstaden. Vedtaket ble iverksatt ved at Inger Haugan Aasland allierte seg med Mats Aronsen og inviterte alle jazzinteresserte i Arendal til et infomøte 13.05.02 der man etablerte et interimstyret for Arendal jazzklubb.
Interimstyret besto av: Pål Koren Pedersen, Frank Kvarstein, Mats Aronsen, Sven Lillegaard og Inger Haugan Aasland. 12. sept. 2002 hadde vi vår første konsert med Staffan William Olssons trio på Havnepuben. Fullt hus og et pangstart for Arendal jazzklubb!

Årets konsertarrangør i 2006
Siden har jazzklubben vokst og etablert seg som en vesentlig kulturaktør i regionen. På Rikskonsertenes arrangørkonferanse i april 2007 ble Arendal jazzklubb tildelt Rikskonsertenes arrangørpris 2006 sammen med Arendal kulturhus og Musikkens Venner Arendal . Det er en pris som vi setter høyt.
Under menypunktet arkiv på hjemmesiden finner du konsertprogrammene fra oppstart i 2002 og til i dag.

Årets jazzklubb 2011
Norsk jazzforum deler hvert år ut prisen til ÅRETS JAZZKLUBB, og i 2011 ble Arendal jazzklubb tildelt denne gjeve prisen. Du kan lese hele nyhetssaken fra Norsk jazzforum her: http://jazzforum.jazzinorge.no/2011/02/01/prisen-arets-jazzklubb-2011-til-arendal/

Jubileum 2012
I 2012 feiret vi vårt 10 års jubileum med bestillingsverket "Bidevind" signert trommeslager og komponist Espen Rud.

Adresse: Postboks 116, 4801 Arendal, 4836 Arendal, Norway
By: Arendal
Rute: Postboks 116, 4801 Arendal
Postnummer: 4836



relaterte søk: Arendal Kulturhus
Nærliggende lignende selskaper
Arendal Kulturhus Arendal Kulturhus 34 meter Nytt.stort og hus med flere gode muligheter for bruk av rom og saler.Rimelig godt lik...
Bankgården Bankgården 98 meter God stemning ,rett og slett kult lokale.
Hovefestivalen Hovefestivalen 3 km HOVEFESTIVALEN 2014: 28 JUNI - 3 JULI, TROMØYA, ARENDAL. ELLIE GOULDING (UK), THE OFF...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler