facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Arken Dyreklinikk

Arken Dyreklinikk

Info

Vi ønsker å tilby våre kunder høy faglig kompetanse samt å oppnå en god kontakt med det enkelte dyr og dyreeeier.



"Vi ønsker at du som kunde skal føle at vi har god tid til deg og dyret ditt, at du blir lyttet til og at dyret ditt får den hjelpen du forventer. Vårt mål er å tilby våre kunder høy faglig kompetanse samt å oppnå en god kontakt med det enkelte dyr og dyreeier.Klinikken har moderne utstyr innen blodprøve analyser, ultralyd, røntgen og tannrøntgen.Våre ansatte holdes stadig faglig oppdatert gjennom kurs og etterutdanninger.I butikken vår har vi kvalitetsprodukter fra bl.a. Royal Canin, Kong,Oxbow, Dr.Baddacky m.m"
Adresse: Industriveien 8, 4330 Ålgård
Telefonnummer: 51 21 97 00
on.kkinilkerydnekra@tsop
By: Ålgård
Rute: Industriveien 8
Postnummer: 4330


åpningstider

Mandag: 08:00 - 18:00
Tirsdag: 08:00 - 18:00
Onsdag: 08:00 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 15:00


relaterte søk: arken dyreklinikk kragerø, sandnes smådyrklinikk, dyreklinikk ålgård, dyrlegen på ålgård, sele dyreklinikk, tu dyreklinikk, dyrlege ålgård, arken kragerø dyreklinikk kragerø
Anmeldelser
Alltid godt i mottatt av blide og hyggelige ansatte. Zimba storkoser seg ved hvert besøk vi har hos Arken, å han blir godt ivaretatt. Anniken som er Zimbas personlig veterinær er kjempehyggelig, å viser faglig dyktighet ovenfor Zimba! Tusen takk for alltid god service.
Ble sjokkert over kundebehandlingen en fikk her. Feil informasjon, som de ikke stod ved, ingen respekt for kundene og de kan på ingen måte sies å være kundevennlige. Rett og slett frekk i munnen og langt ifra det en kaller vanlig folkeskikk. Løy flere av oss rett i trynet og bare benektelser. Videre til behandling av dyret, liten informasjon om veien videre. Her bør dem ta seg ett kurs i kundebehandling, vanlig folkeskikk og en tur i kirka.
Arken Dyreklinikk bryr seg om deg som eier og dine dyr. De imøtekommer deg med respekt, faglighet, omtanke og informasjon. Nå har kattene våre vært her en del, og hver gang er dette er vår go-to-place uten tvil. Her får du gratis konsultasjon på din katts tenner, og videre anbefaling av behandling, prisoverslag, fór, og annet. De som oss trenger også en årlig tann sjekk!
Dere yter alltid en ekstra hyggelig og varm service. Det er og spesielt to ganger som betyr mye for meg, andre plasser hvor jeg har blitt avist når jeg ringte og situasjonen hastet var svare fra dere «vi skal hjelpe» og fikk time på dagen. Jeg har vært rundt forbi i over 20 år på mange gode klinikker, men Arken dyreklinikk blir min store favoritt klinikk.
Jeg valgte Arken Dyreklinikk pga. de gode anmeldelsene og at de har de beste behandlingspakkene. Min katt var der til behandling to ganger - alt var svært vellykket. Han var i de beste hender. Vi kunne ikke fått bedre dyrlege og dyrepleiere. All kontakt med dem har vært bra, jeg har spurt mye underveis - de er bare hjelpsomme. Selv om jeg må reise et stykke, er Arken Dyreklinikken jeg stoler på og føler oss best ivaretatt! Tusen takk for topp behandling av Gutten
Ble tatt godt i mot i telefonen de var nattevakt og fikk god informasjon på det jeg lurte på. Ble sendt inn på eget rom med en gang vi kom og både vi og pusen ble godt ivaretatt. Fikk informasjon fra begge på vakt etter de hadde sydd katten sin fot. Direkteoppgjør meg forsikring gikk sømløst.
Ble veldig imponert over serviceinstillingen til de ansatte, den varmen og forståelsen både dyr og eier blir møtt med når vi ankom, samt oppfølgingen både mens hunden ble behandlet og når vi hadde reist hjem. Fantastisk gjeng med ansatte rett og slett !!
Vennlige, dyktige dyrleger. Veldig fornøyd med Arken! Vi føler oss trygge på at dyrene blir kyndig og godt ivaretatt der. Selv begynte jeg hos Arken takket være svært mange anbefalinger fra ulike hundeeiere. Anbefaler Arken til andre jeg møter. :
Veldig fornøyd med oppfølging av katten vår. Og fått gode og trygge svar på spørsmålene vi har spurt om
Koselig betjening. Både dyr og eier blir godt ivaretatt
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Arken Dyreklinikk med offentlig transport


Skogveien 120 meter
23
48
92
N95
SK2100
X39
Opstad Kongeparken 270 meter
23
48
92
N95
SK2100
X39
Kongeparken 420 meter
92
E90
LP1
VY190
Holmaveien 430 meter
23
48
92
N95
SK2100
X39

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Arken Dyreklinikk.

ålgård veterinær

åpningstider, plassering. Industriveien 8 kart bykart, satellitt visning. Arken Dyreklinikk adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Arken Dyreklinikk. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Arken Dyreklinikk med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Dyrlegen på Ålgård Dyrlegen på Ålgård 2 km Veldig kjekke og underskte Sofie Veldig godt, så eg blei berolige kjekke dyrlege so...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler