facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for ArkitektHus - forhandler av Archihus - en del av Boligpartner konsern.

ArkitektHus - forhandler av Archihus - en del av Boligpartner konsern.

Info

Archihus er en ny huskjede som har BoligPartner-konsernets kompetanse og ressurser i ryggen.Vårt mål er å tilby funkishus og andre moderne hus.

Historie

Archihus er en helt ny huskjede som har BoligPartner-konsernets kompetanse og ressurser i ryggen. Vårt mål er å tilby funkishus og andre moderne hus som skiller seg ut og blir lagt merke til.

Archihus ble født da BoligPartner-konsernet kjøpte huskjeden Håndverkshus av Hamar-arkitekt Kjell Johansen (68) våren 2016. Tegningsarkivet med husmodeller fra Håndverkshus 31 års lange virke inneholdt mange skatter, blant annet en husserie med funkisinspirerte hus tegnet i anledning tusenårsskiftet. Sammen med produktutviklere i BoligPartner har arkitekt Kjell nå redesignet husene i "milleniumsserien" til å bli moderne, tidsriktige Archihus som appellerer til den bevisste huskjøperen - han eller hun som ønsker seg noe ikke alle andre har.

At Archihus er en del av BoligPartner-konsernet betyr i praksis at det er et nytt brand som kan utnytte all den kompetansen Norges største byggfaglige miljø har opparbeidet seg gjennom 23 år. Archihus har hovedkontoret sitt på Hamar, i samme lokaler som BoligPartner, noe som gir enkel tilgang til deres bygningsingeniører, arkitekter og markedsressurser.
Archihus etterstreber å være en eksklusiv og moderne huskjede som fremhever arkitektur, egenart og personlig stil - vi håper du liker det du ser!

Adresse: Storebotn Næringspark 57, 5309 Kleppestø
Telefonnummer: 97494999
By: Kleppestø
Rute: Storebotn Næringspark 57
Postnummer: 5309


åpningstider

Mandag: 07:00 - 15:00
Tirsdag: 07:00 - 15:00
Onsdag: 07:00 - 15:00
Torsdag: 07:00 - 15:00
Fredag: 07:00 - 15:00


relaterte søk: Ferdighus, Priser Archihus, Moderne bolig, Nye husmodeller 2021, Ferdighus funkis, Nye ferdighus 2021, Arkitekttegnet ferdighus, Unike hjem ferdighus
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler