facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Arkitektkontoret 4B

Arkitektkontoret 4B

Historie

Du finn Arkitektkontoret 4B i Linesbygget på Fosshaugane Campus i Sogndal. Enklaste måten du finn oss, er å gå inn i Linesbygget ved Idrettssenteret og gå opp trappene til venstre til 3.etg. Då du er komen heilt opp til idrettsfag, tek du til venstre og der kan du sjå vårt kontor.

Arkitektkontoret 4B har ein oppdragsportefølje som omfattar næringsbygg, offentlege bygg, bustader/hytter, restaurering, programmering og reguleringsplanar. Vi har og utført meir spesialiserte oppdrag som kraftstasjonar, ferjebygg og fotballarenaer.

Arkitektkontoret 4B er ein solid kunnskapsleverandør som med utgangspunkt i oppdragsgjevar sine behov arbeider målretta for at det endelege resultatet skal nå eit høgt arkitektfagleg nivå. Vi ønskjer å vere ein ryddig og løysingsorientert samarbeidspartnar. Arkitektkontoret 4B har sidan 2006 hatt kontor på Fosshaugane Campus i Sogndal, eit av vestlandets største kunnskapsmiljø.

Kontakt oss:

Guri Fonsdal
Tlf: 57 62 77 55
[email protected]

Heidi-Kathrin Osland
Tlf: 57 62 77 52
[email protected]

Ifeta Rajic
[email protected]

Vedrana Rajic
[email protected]

Sissel Seim
[email protected]

Lise Messelt Fadnes
[email protected]

Adresse: Fosshaugane Campus, 6856 Sogndalsfjøra
Telefonnummer: 95271606
on.b4terotnoktketikra@tsop
By: Sogndalsfjøra
Rute: Fosshaugane Campus
Postnummer: 6856



relaterte søk: A38
Nærliggende lignende selskaper
Stiv kuling arkitekter Stiv kuling arkitekter 1 km "Stiv kuling er eit arkitektkontor med base blant anna i Sogndal, Sogn og Fjorda...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler