facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Arna Bjørnar Toppfotball

Arna Bjørnar Toppfotball

Info

Arna-Bjørnar Toppfotball siden på facebook er hovedsiden for Arna-Bjørnar Toppfotball Kvinner. Her vil du få nyheter om kvinnefotball i AB spesielt og kvinnefotball generelt.

Historie

Arna-Bjørnar Fotball er en norsk fotballklubb fra Arna i Bergen.

Bjørnar IL ble startet i 1946 og var et såkalt fleridrettslag. I 1981 ble fotball tatt opp som egen gruppe i Bjørnar IL. Ådnamarka IL og Bjørnar IL ble slått sammen til en klubb under navnet Bjørnar IL.
Kvinnelaget i fotball er klubbens mest dominerende, og har vært i Toppserien siden 1997, da som Bjørnar, med et opphold i første divisjon i 2005.
I 2000 dannet Arna Turn og Idrettslag og Bjørnar IL, Arna Bjørnar Allianseidrettslag hvor fotball drives under navnet Arna-Bjørnar Fotball. Fra og med sesongen 2001 tok kvinnelaget i bruk navnet Arna-Bjørnar.

Asbjørn Mjelde, toppserielagets lagleder, er utnevnt til æresmedlem for sin innsats og sitt helt spesielle engasjement for klubben gjennom en årrekke.

Arna-Bjørnar spiller sine hjemmekamper på Arna Idrettspark på Seimsmyrane i Arna.

Laget tok bronse i sesongene 2012, 2013 og 2014.
De to siste årene har AB havnet litt lengre ned på tabellen, men har som mål om å kjempe seg opp i toppen igjen!

Adresse: Indre Arna vegen 189, 5260 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: +4791338157
By: Bergen
Rute: Indre Arna vegen 189
Postnummer: 5260



relaterte søk: Arna-Bjørnar logo, Arna-Bjørnar Toppserien, Arna-Bjørnar kamper, Brann Arna-Bjørnar, Arna-Bjørnar 2, Arna-Bjørnar Herrer, Arna-Bjørnar trener, Arna-Bjørnar - Lyn
Nærliggende lignende selskaper
IL Sandviken Toppfotball IL Sandviken Toppfotball 4 km Fine fest lokaler, flott utsikt
Bergen Dykkeklubb Bergen Dykkeklubb 4 km Med 100+ medlemmer, 3 klubbturer i uken, hurtiggående båt og tydelig familieprofil er...
Anmeldelser
Bra lag og gode folk
Oversatt av Google Hyggelig Original Nice
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler