facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Arna Pizzeria

Arna Pizzeria

Info

Amricanisk pizza - Italiensk pizza - Hamburger - Pasta - Grillmat



"Besøk vår flotte restaurant med en rolig og hyggelig atmosfære. Vi ser frem til å servere deg herlige retter laget med kjærlighet."
Adresse: Peter Jebsens Veg 13, 5265 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 53519941
By: Bergen
Rute: Peter Jebsens Veg 13
Postnummer: 5265


åpningstider

Mandag: 11:00 - 23:00
Tirsdag: 11:00 - 23:00
Onsdag: 11:00 - 23:00
Torsdag: 11:00 - 23:00
Fredag: 11:00 - 23:00
Lørdag: 11:00 - 23:00
Søndag: 13:00 - 23:00


relaterte søk: bella roma pizza arna meny, bella roma pizzeria, øyrane torg, bella roma pizzeria meny, pizzabakeren arna, pizza åsane, øyrane torg åpningstider, pizza notodden
Anmeldelser
Sentralt plassert, men med få pakeringsplasser i området kan det på enkelte tidspunkt være vanskelig å finne parkering. Særlig i forbindelse med arrangementer i nabolokalet. Kjøpte en take-away-pizza som var meget god. Det blir helt klart et nytt besøk i fremtiden.Mat: 5/5
Pizzaen her er god men ble skuffet av det kjøttet som ble brukt i kebaben. Kjøttet som ble brukt i pitakebaben smakte rett og slett kjøttdeig av lam og kjøttdeig av kylling og det var for lite hvitløksdressing i synes eg.. Så eg forholder meg til pizzaen på denne plassen heretter.
Positivt overrasket! Bestilte 2 pizza, en med kjøttsaus og biff, og en med biff, skinke, bacon og pepperoni. Utrolig god italiensk pizza, mye smak. Enkel bestilling, ble levert på under 30 minutter.
Pizza utrolig god der. Rullekebab ikke god i det helle tatt Pizza der kan anbefalles rullekebab kan ikke anbefalles
God service og hyggelig servitør/kokk God mat God dressingMat: 5/5
Maten er bedre enn de fleste andre billig puzzariaer. Prisene er grei. Lokalet er stort, fint og ryddig møblert, litt innsyn til kjøkkenet bak kassen, kjapp levering og hyggelig personale.
Nydelig mat.. Vel verdt et besøk.. Min favoritt er dobbelt italiensk bunn med ost og skinke.. Helt enkelt og godt.
Fantastisk smakte og veldig godt med mat
Skulle ha en kebab MED MAIS og UTEN TOMAT! dette forklarte flere ganger slik personen i kassen skulle forstå. Dette endte opp med kanskje den mest ubehagelige mat opplevelsen eg noensinne har hatt. Kebaben var stapp full av TOMAT og salat.Kjøttet smakte pulverisert Firstprice kjøttdeig. IKKE KJØP RULLEKEBAB HER! Utrulig dårlig service.
Kebab, pizza og bifftalerken er godt. Pomes firtzen måtte eg lage ferdig hjemme. Var meget seig, og mildt sagt uferdig. Virker som det ble tilberedt i mikro. Veldig skuffende. De fleste i personalet virker motivert og er imøtekommende, men enkelte kan gjøre at man ikke har lyst å bestille der mer.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Arna Pizzeria.

Bergen pizzeria

åpningstider, plassering. Peter Jebsens Veg 13 kart bykart, satellitt visning. Arna Pizzeria adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Arna Pizzeria. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Arna Pizzeria med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler