facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Arne Johannesen Kilden

Arne Johannesen Kilden

Info

Vi er en koselig kafé i sentrum av Kilden Kjøpesenter. Hos oss finner du hyggelige ansatte som serverer deg godt påsmurt, søtt og godt.

Vi sees!�

Adresse: Gartnerveien 15, 4016 Stavanger, Norway
Telefonnummer: 51829190
By: Stavanger
Rute: Gartnerveien 15
Postnummer: 4016


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: Arne Johannesen bakeri Sola
Nærliggende lignende selskaper
Økobakeriet Økobakeriet 3 km fersk brød, øko produkter, hjem levering,
Madla Handelslag SA Madla Handelslag SA 3 km De bruker time park og har du vært det over 2 timet Blir 5 kroner 75 kroner med Timep...
Anmeldelser
Skitne bord, laber service, lunka kaffe og et elendig tilbud. Stedet priser seg som «fine dining», men blir trolig utkonkurrert av vaffelutsalget til barna nede i gata. 2 stjerner kun fordi focaccia med kreolsk kylling som forøvrig selges på de fleste andre kjedebakerier i Norge smaker greit. Bare å styre unna. Ingen opplevelse annet en frustrasjon her.
Skitne bord og stoler over alt, svak kaffe og bakst som opplevdes som alt annet enn fersk. Ga høflig beskjed til personalet som så ut som om de brydde seg svært lite om tilbakemeldingen. Siste gang vi kommer her igjen.
Verdens beste solskinnsbolle? Utrolig god smak, saftig og bare helt perfekt! Supersøt og hyggelig betjening :
Verdens dyreste og mest sørgelige Club sandwich
Fin og kjekk kafé. Suksesskaken er nydelig. Men dropp kjøpepresset! Jeg skulle kjøpe et brød. På skiltet stod det at det var tilbud på tre brød, men ikke hva det kostet for ett. Tilbudet ble også opplyst om muntlig. Jeg stilte meg klar med ett brød foran betalingsautomaten og sa jeg ville betale. Da er det ikke nødvendig å gjenta TO ganger til hva det koster for tre brød! Snakk om å være blind for andres signaler. Sånt er bare provoserende.
grei mat, men uryddig og skitne bord. stive priser
Dårlig sjokolade kake veldig tørr og alt for søtt :// Gir to stjerner for isen :
Alt for lang tid bruker dem i kassen
Oversatt av Google Rask, frisk og god. Original Fast, fresh, and good.
Oversatt av Google Veldig god kvalitet kafeteria og konditori, bakverk, kaker, brød, juice, iskrem, drinker og brus, kaffe, te, boller, smørbrød og smørbrød tilberedt eller etter din smak. De har også et utvalg av informasjonskapsler og lokale produkter. Utmerket service, veldig vennlig og serverer bordene. Uten tvil er det et sterkt anbefalt sted, og når jeg kan kommer jeg tilbake. Original Cafetería y pastelería de muy buena calidad, pasteles, tartas, panes, zumos, helados, bebidas y refrescos, café, té, bollos, sándwiches y bocadillos preparados o a tu gusto. También tienen una selección de galletas y productos de la zona. Excelente servicio, muy amables y atienden en las mesas. Sin duda es un sitio muy recomendable y siempre que puedo vuelvo.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler