facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Aroma touch og healing

Aroma touch og healing

Info

AromaTouch er lett massasje med oljer som hjelper deg med ro, styrke immunforsvaret, lindre betennelser og smerter og hjelp til å åpne blokkeringer.

Historie

AromaTouch er en lett massasjeteknikk som hjelper oljene å spre seg fortere dit de skal. DoTerra sine eteriske rene oljer går ned på cellenivå i kroppen og finner de cellene som ikke fungerer optimalt. De vil trenge inn i dem å prøve å gi de riktig funksjon igjen.

AromaTouch har veldig mange fordeler, både for velvære og sykdom.

AromaTouch består av 8 forskjellige oljer som påføres på hver sin måte. Healing er i tillegg, hvis du ønsker. Oljene balanserer kroppen, gir deg ro, styrker immunforsvaret, renser kroppen, bedrer sirkulasjonen, hjelper mot stive muskler og gir energi.
Denne typen massering og healing hjelper kroppen å gi slipp på unødvendige ting man bærer på og kan fjerne blokkeringer psykisk så vel som fysisk.

En behandlingstime varer ca 60 minutter. Det inkuderer da fotbad, glass vann med f.eks Lemon-olje i, AromaTouch og healing.
Det koster 800kr.

Ønsker du å bestiller oljer, gå inn på nettsiden vår
www.mydoterra.com/poten/
Vi garanterer rene oljer!



"Jeg vil gjerne hjelpe deg med å få litt mer ro og avspenning i hverdagen. Viktig å få god balanse mellom gasspedalen sympatiske nervesystmet og bremsepedalen parasympatiske nervesystemet i livet! Skjevhet her kan over tid gi ulike negative konsekvenser. Massasje på føtter og ansikt, kan stimulere til at kroppen slapper mer av, få bedre søvn, mer energi osv. Med de ulike behandlingene jeg tilbyr, kan du få føle velvære og avspenning, i tillegg til mer balanse i kropp & sinn. Tilbyr også stressmestring, som jeg tilpasser til hver enkelt, og her bør en ha mer enn en time. behandlingene under tjenester:-Jeg er også forhandler av helse og velvære produkter med aloe vera som base, Forever Living."
Adresse: Brugata 39, 2630 Ringebu
Telefonnummer: 99693834
By: Ringebu
Rute: Brugata 39
Postnummer: 2630


Nærliggende lignende selskaper
DinTid - ro & avspenning DinTid - ro & avspenning 168 meter Her kan du finne litt info om behandlinger jeg kan tilby, nyheter og spesielle tilbud...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler