facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Arrow Tag Haugalandet

Arrow Tag Haugalandet

Info

Action og adrenalinfylt aktivitet! Perfekt for utdrikningslag, teambuilding, skoleavslutning, klassefest eller lignende arrangement.

Etikett

Arrow Tag Haugalandet er en aktivitet som kombinerer det beste fra pil og bue, paintball, og kanonball. En aktivitet med mye adrenalin og action. Vi tilbyr utleie med og uten instruktør.

Våre målgrupper er grupper som har lyst på en annerledes actionfylt og adrenalin skapende aktivitet som får opp pulsen til deltakerne. Eksempler på grupper aktiviteten passer for er utdrikningslag, team building, blåtur, vennegjengen, eller kanskje du har lyst å arrangere et annerledes barneselskap? Aktiviteten passer for de som har lyst å finne på en ny aktivitet som ikke krever særlig med planlegging.

Spillet kan spilles på mange måter, kun fantasien setter grenser. Vi anbefaler f,eks "last man standing" som i grove trekk følger de samme reglene som «kanonball». Husker du ikke reglene, frykt ikke våre instruktører bistår selvfølgelig.

Da det krever litt å trekke buen anbefaler vi at alle spillere er over 12 år. (spillere under 18 år må ha skriftlig samtykke fra verge)

En sesjon varer normalt 2-3 timer og vi tilbyr utleie i forhold til deres behov.

Vi har utstyr for opp til 16 spillere. Vi anbefaler å være minimum 8 spillere i hvert "game"

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Adresse: Haugesund, Norway
Telefonnummer: 94257653
moc.liamg@eieltueubgolip
By: Haugesund


Nærliggende lignende selskaper
Simsea Simsea 5 km Har mye forskjellige typer simulatorer, hyggelige folk og lett å få parkert bilen og ...
Haugaland Rengjøringsservice As Haugaland Rengjøringsservice As 7 km Flinke folk her.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler